A NEKA I. csapata ellen indította a 2018-as évet ifjúsági csapatunk

Szerdán a bajnokság 10. fordulójában a tabella élén álló balatonbogláriak otthonában kezdte a 2018-as évet ifjúsági I. osztályú csapatunk. A 41:15-re végződő találkozón az eredményt végig kézben tartva, a NEKA csapata szerezte meg a két pontot.

Márczy Tekla góljával indult az első félidő, amire a hazaiak három gyors találattal feleltek. A 4. percben ismét Márczy Tekla vette be az ellenfél kapuját, de újabb négy NEKA gól volt rá a válasz (7:2). A harmadik találatunkat szintén Márczy Tekla szerezte, ezt követően nem volt ellenszerünk ellenfelünk játékára, tíz perc alatt tíz gólt kaptunk zsinórban, így jelentős hátrányba kerültünk (17:3). A játékrész utolsó tíz percében kicsit magukra találtak a lányok, Doszpoth Zsuzsanna büntetőt hárított, Márczy Tekla még négyszert talált be, és Domokos Dalma is megszerezte első találatát a mérkőzésen, így 21:8-as eredménnyel vonultak szünetre a csapatok.

Rosszul kezdtük a második félidőt, hat perc alatt újabb hat gólt szerzett a hazai együttes. Majd Domokos Dalma törte meg az érdi gólcsendet (27:9).  A NEKA gyors találataira Krenner Fanni felelt egymás után kétszer, majd a balatonbogláriak zsinórban nyolcszor vették be az érdi kaput (39:11). A találkozó utolsó öt percében Domokos Dalma még kétszer, Krenner Fanni és Czirják Orsolya pedig egyszer talált be, ezzel kialakítva a 41:15-ös végeredményt.

Edzői szemmel: "Nem volt könnyű dolgunk a listavezető ellen. Sérülések, betegségek miatt az egyébként is szűkös keretünkből hiányoztak meghatározó játékosok. Olyan érzésem volt, hogy már a meccs elején feladták a lányok a mérkőzést. Hiába gyakoroltuk a nyitott védekezés elleni játékot, rosszul vizsgáztunk belőle. Dekoncentráltan, 22 technikai hibával nem lehet versenybe maradni még egy gyengébb csapat ellen sem. Remélem a következő fordulóra tudunk csiszolni a játékunkon!" - Oláhné Balog Tünde

 

Női Ifjúsági I. osztály - Nyugat 10. forduló
Időpont: 
2018. január 24. 18:00

41

(21)

Kiállítás: 4 perc

7 méteres 1/0

Vezetőedző
BOHUS Beáta

NEKA
2
5
2
2
5
3
1
2
6
5
3
1
4
ÉRD
3
1
4
7 (1)

15

(8)

Kiállítás: 2 perc

7 méteres 1/1

Vezetőedző

Helyszín: 
NEKA csarnok
Játékvezetők: Kaló Zsófia, Mizsák Dorina

Támogatóink

Médiapartnereink