Két alapemberünk is hosszabbított

Vezetőedzőnk maradása után eldőlt, hogy Dávid-Azari Fruzsina és Sztankovics Réka is Érden folytatja a következő szezonban. Ráadásul mindkettőjükre fontos szerep hárulhat fiatal csapatunkban!

Dávid-Azari Fruzsina a szezon elején érkezett Érdre és bár máshogy képzelte el ezt az idényt, bízik benne, hogy jövőre több sikerélményben lesz része a csapatnak. Ebben a szezonban jelenleg 76 góljával csapatunk harmadik legeredményesebb játékosa elárulta, hogy izgatottan várja az új kihívásokat.

"Nagyon jól érzem magam Érden, megszerettem a közeget és nekem az is fontos, hogy összeegyeztethető itt a kézilabda a családdal. Sajnálom, hogy ez a szezonunk eddig így alakult és már csak matematikai esélyünk van a bennmaradásra. 18 éve az NB I-ben játszom, érdekes, de korábban még nem szerepeltem az NB I/B-ben. Abban bízom, hogy a következő szezonban több sikerélményben lesz részünk. Komoly felelősségem lesz nekem is, hiszen még nem voltam olyan szerepben, hogy valószínűleg én leszek az egyik legidősebb játékos. Ez nagy kihívás számomra is és szeretnék szép sikereket elérni a csapattal" - nyilatkozta honlapunknak jobbszélsőnk.

Az első félévben hosszabb időszakot kellett kihagynia Sztankovics Rékának, a visszatérése óta azonban több jó meccse is volt. A 2020-ban érkezett beállóra is kulcsszerep várhat jövőre.

”A szezon kezdetén volt egy kisebb egészségügyi problémám, de szerencsére abból egészségesen visszatértem. Utána személy szerint jól sikerültek a mérkőzéseim, most pedig még küzdünk a bennmaradásért, de nincs egyszerű dolgunk. Azért döntöttem úgy, hogy maradok, mert szeretek Jucóval (Simics Judit) együtt dolgozni és meg tudtunk állapodni a folytatásról. Ha jövőre NBI/B lesz, akkor mindenképpen a visszajutást kell megcéloznunk. Nekünk tapasztaltabb játékosoknak pedig segítenünk kell majd a fiatalokat akár példamutatással az edzések vagy a játék terén, akár úgy, hogy ha bármilyen kérdésük van, akkor nyugodtan tudjanak hozzánk fordulni.”

Sok sikert kívánunk játékosainknak jövőre is érdi színekben! Hajrá, Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink