Ifjúsági vereség Mosonmagyaróváron

Február 8-án Mosonmagyaróváron léptek pályára ifjúsági I. osztályban szereplő lányaink a bajnokság 12. fordulójában. A szoros első félidő után a hazai csapatnak sikerült fölénk kerekednie, így 35:27-es mosonmagyaróvári győzelemmel zárult a mérkőzés.

A hazai csapat találatával indult a találkozó, melyre Domokos Dalma, majd Moncz Nikolett felelt. Az újabb két mosonmagyaróvári gólra Márczy Tekla két gólja volt a válasz (5:4). A félidő felénél 10:10 volt az állás, lányaink közül Czirják Orsolya, Ágoston Nóra és Krenner Fanni is feliratkozott a góllövők listájára. A játékrész utolsó tíz percére fordulva Márczy Tekla a büntetővonalról és akcióból is eredményes volt, és Domokos Dalma is újabb gólt jegyzett (12:13). A félidő vége előtt Apáti Zsófia is betalált, majd Márczy Tekla és Domokos Dalma pedig ismét az ellenfél kapujába lőtt, így a szünetre 17:16-os eredménnyel vonultak a csapatok.

Domokos Dalma szerezte a második játékrész első két találatát, azonban az ellenfél hat egymást követő góllal jelentős előnyre tett szert (23:18). A második félidő közepéig összesen háromszor voltunk eredményesek: Brunecker Flóra, Márczy Tekla és Esősi Laura révén (27:21). Doszpoth Zsuzsanna két hétméterest is hárított, támadásban pedig Márczy Tekla, Moncz Nikolett és Domokos Dalma vette be a hazaiak kapuját, de hátrányunkból nem tudtunk faragni. A mérkőzés utolsó gólját Ágoston Nóra szerezte, kialakítva ezzel a 35:27-es végeredményt.

Edzői szemmel:  ”Lendületesen, jól kezdtük a mérkőzést, fej-fej mellett haladtak a csapatok az első félidőben, viszont az ellenfél nyitott védekezése megint borsot tört az orrunk alá. Sajnálatos, hogy már nem először szembesülünk ezzel, mégsem tudunk éretten váltani a játékunkban. Hiába van egy-egy jó teljesítmény támadásban, ha védekezésben nem tudjuk megoldani a részfeladatokat. Bár voltak technika hibák és pontatlan befejezések, még így is bíztam a pontszerzésben! ” – Oláhné Balog Tünde

 

Női Ifjúsági I. osztály - Nyugat 12. forduló
Időpont: 
2018. február 8. 16:00

35

(17)

Kiállítás: 10 perc

7 méteres 6/4

Vezetőedző
BALOGH Sándor

Motherson-Mosonmagyaróvár
7
2 (1)
8 (2)
6
3
7 (1)
1
1
ÉRD
1
1
9
9 (1)
2
1
1
1
2

27

(16)

Kiállítás: 10 perc

7 méteres 2/1

Vezetőedző

Helyszín: 
UFM Aréna
Játékvezetők: Cseszregi Bence, Wiedemann Viktor

Támogatóink

Médiapartnereink