Ifjúsági vereség a listavezető ellen

Szerdán a NEKA I csapatát fogadta ifjúsági I. osztályú együttesünk az ÉRD Arénában a bajnokság 21. fordulójában. A tabellát vezető vendégek ellen nem volt ellenszerünk, így 21:39-es vereséget szenvedtünk a mérkőzésen.

Nehezen indult be az érdi gépezet, hiszen negyedóra elteltével 0:11 volt az állás a vendégek javára, majd a 16. percben Domokos Dalma révén szereztük meg első gólunkat. Két újabb NEKA találat után ismét jobbszélsőnk volt eredményes, ezúttal büntetőből (2:13). A játékrész utolsó harmadában Márczy Tekla kétszer is betalált, Domokos Dalma pedig újabb hétméterest értékesített (5:20). A félidő utolsó gólját Ágoston Nóra szerezte, így 6:20-as eredménnyel vonulhattak pihenőre a csapatok.

A második játékrész első negyedórájában felváltva születtek a gólok, lányaink közül Márczy Tekla háromszor, Domokos Dalma pedig ötször volt eredményes (14:30). A 45. minutumban Ágoston Nóra vette be a vendég kaput, majd Szalóczy Emma is megszerezte első találatát a mérkőzésen. A találkozó utolsó tíz percében Domokos Dalma és Márczy Tekla ismét betalált, Zimek Krisztina pedig triplázott. A mérkőzés végül 21:39-es vendég győzelemmel ért véget.

Edzői szemmel: "Nem értem mi történt az első negyedórában. Technikai hibák sokasága, meg nem értés a csapattagok között. Mintha vasárnap óta elfelejtettünk volna kézilabdázni. Az első félidőben az időkérés után lőttünk gólokat, de a 0:11 hidegzuhany volt mindenki számára! Szünetben próbáltam rendet tenni a fejekben, de már olyan tetemes előnyt adtunk ellenfelünknek, hogy csak kozmetikázásra futotta. A második félidőben 15:19-et játszottunk, egy ilyen első félidővel kiegyeztem volna.  Ha az eredményre nem is lehetünk büszkék, legalább a talpra állást díjazhatom a lányoknak!" - Oláhné Balog Tünde

 

Női Ifjúsági I. osztály - Nyugat 21. forduló
Időpont: 
2018. április 25. 15:30

21

(6)

Kiállítás: 2 perc

7 méteres 5/4

Vezetőedző

ÉRD
9 (3)
6
2
1
3 (1)
NEKA
5
12 (4)
2
1
5
2
5
3
1
3

39

(20)

Kiállítás: 8 perc

7 méteres 4/4

Vezetőedző
SITI Beáta

Helyszín: 
ÉRD Aréna
Játékvezetők: Gyimesi Metta, Horváth Réka

Támogatóink

Médiapartnereink