Ifistáink tavasszal még előrébb léphetnek

A múlt héten visszatekintettünk az Érd U22-es együttesének mögöttünk hagyott félévére. A csapat nagy része szerepel az Ifjúsági I. osztályban is, így adta magát, hogy megnézzük ebben a pontvadászatban hogyan szerepeltek a lányok eddig.

Horváth Henriett lövőhelyzetben

Az Ifjúsági I. osztályú együttes a NEKA elleni vereséggel nyitott, aztán hazai pályán sikerült a javítás. Nem kisebb csapat, mint a Győr ellen nyertek ifistáink a 9 gólos Horváth Henriett vezérletével. Csak hogy teljes legyen a repertoár a Kozármisleny otthonában egy iksz következett.

11 fordulót követően Maurer Szandra tanítványai 6 győzelemmel, 1 döntetlennel és 5 vereséggel az ötödik helyen állnak a tabellán. A hullámvölgy az NB II-es meccsekhez hasonlóan ebben a bajnokságban is testet öltött, decemberben két vereséggel fejezték be a lányok, így mindenképpen lesz javítani való tavasszal. A házi góllövőlistát az NB II-es bajnoksághoz hasonlóan Horváth Henriett vezeti 70 találattal, aki összetettben az előkelő harmadik helyen áll.

 Ezúttal két szélső nyilatkozott az elmúlt félévről.

Bilik Zsófi (jobbszélső):

Emlékezetes meccs volt a Fehérvàr elleni idegenbeli U19-es mérkőzés, a félidei hátrányból  meg tudtuk fordítani az összecsapást, ami igazi csapatmunka volt. Talán ez volt a legemlékezetesebb győzelmünk. Nehezebb időszak volt az utolsó 1 hónapja a bajnokságnak, kevésbé voltunk összeszedettek.

Nánási Nikolett (balszélső): 

A felkészülés nagyon jól sikerült, csapatként dolgoztunk edzéseken és mérkőzéseken is. Amikor az őszi szezon vége felé elkezdtünk fáradni, ott romlott kicsit az összkép, mondhatni volt egy kis hullàmvölgyünk. Csak rajtunk múlik, hogy a tavaszt hogyan kezdjük el, az ifjúsági bajnokságban még tudunk előrébb kerülni a tabellán, ha csapaton belül figyelünk egymásra, mert most is nagyon jól felkészültünk. 

Erre sokat már nem is kell várnunk, ugyanis a lányok január 14-én Siófokon folytatják a bajnokságot.

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink