A Haladás Sportkomplexum csarnokavatójának vendégei voltunk

Pénteken NB I-es felnőtt csapatunk ifi lányainkkal kiegészülve a Haladás VSE meghívására a szombathelyi sportkomplexum csarnokavatójának nyitómérkőzésén lépett pályára.

A csarnokavató gálát megelőzően délelőtt csapatunk edzésen próbálhatta ki az új kézilabda pályát, majd a Haladás VSE játékosaival közösen egy jó hangulatú ebédre voltunk vendégei a Haladás VSE kézilabda szakosztályának a belvárosi Csupor étteremben. Az ebéd után az adventi vásáron volt alkalmunk sétálni, ahol megcsodálhattuk a gyönyörű ünnepi díszbe öltöztetett szombathelyi Fő teret. A szabad program után visszatértünk a multifunkcionális sportcsarnokba, ahol helyet kapott birkózó-, ökölvívó- és konditerem, valamint egy súlyemelő terem és két kézilabda pálya is. A kézilabdacsarnok 458 fő néző befogadására alkalmas lelátóval rendelkezik.

A csarnokavató gálán a Haladás VSE valamennyi korosztályos együttese pályára lépett, majd az este utolsó mérkőzését felnőtt csapatunk játszotta ifi lányainkkal kiegészülve az NB I/B-ben szereplő Haladás VSE együttesével 19:19-től, mely kezdés a hamarosan 100 éves egyesület alapításának dátumára utal. A találkozót megelőzően a Haladás VSE szakosztályvezetője Gál Sándor, és szakmai igazgatója, Bokor Zsolt adott át egy-egy ajándékcsomagot Szabó Edinának és Rácz Marianne-nak, megköszönve csapatunk részvételét a csarnokavatón. Klubunk a jeles eseményre egy, a csapat által dedikált bekeretezett mezt ajándékozott, mely a gála tombolájának főnyereménye volt. Ezen kívül lányaink a lelátón helyet foglaló gyerekeknek is készültek apró ajándékokkal. A csordultig megtelt új sportcsarnok közönségének nagyon tetszett a jó hangulatú, és látványos megoldásokkal tarkított mérkőzés, melyen minden ÉRD játékos szerzett gólt! Ezúton is köszönjük a meghívást, és sok sikeres mérkőzést kívánunk az új parkettán!

 

Támogatóink

Médiapartnereink