Győrben maradt a két pont

A Győri Audi ETO KC I. csapata ellen lépett pályára ifjúsági I. osztályú csapatunk a bajnokság 15. fordulójában. A tabella első helyén álló hazai csapat 48:26-os győzelmet aratott, így ebben a fordulóban nem szereztünk pontot.

Két győri találattal indult a mérkőzés, majd csapatunk első gólját Domokos Dalma szerezte. A következő tíz percben a hazaiak hétszer voltak eredményesek, míg lányaink Nagy Nikolett és Márczy Tekla révén jegyeztek újabb találatokat (9:3). Ezt követően felváltva találtak be a játékosok, a mieink közül Domokos Dalma, Nagy Nikolett, Márczy Tekla és Czirják Orsolya lőtt a kapuba (15:9). Az első játékrész utolsó harmadában, a tíz kapott gólra csupán négyszer tudtunk felelni Domokos Dalma, Czirják Orsolya és Márczy Tekla révén, így 25:13-as félidei eredménnyel vonulhattak szünetre a csapatok.

Domokos Dalma két találatával indult a második játékrész, majd Apáti Zsófia is feliratkozott a góllövők listájára (27:16). A folytatásban nem találtuk az ellenszert a hazaiak támadójátékára, negyed óra alatt 11 gólt kaptunk, míg lányaink négyszer tudták bevenni a győri kaput Domokos Dalma révén (38:20). Az 51. percben Szalóczy Emma talált a hálóba, majd a mérkőzés végéig még Márczy Tekla és Domokos Dalma révén jegyeztünk újabb gólokat. A találkozó végül 48:26-os hazai győzelemmel zárult.

Edzői szemmel: „Köszönjük az ellenfélnek, hogy megtiszteltek minket, hiszen nem hiányzott egyetlen felnőtt BL kerettag sem! Mint az várható volt a Győrrel szemben, nem mi voltunk az esélyesek a győzelemre. Azt kértem a lányoktól, hogy ne feltett kézzel menjünk ki a pályára, és ezt szépen megvalósították. A betegség és sérülés miatt minimum létszámmal kiálló csapatunk hősiesen küzdött, még indulásból is tudtunk gólokat szerezni. Büszke vagyok a lányokra, mert akik a serdülőből eddig kevesebb lehetőséget kaptak az ifi bajnokságban, azok is hozzá tudtak tenni az eredményhez. Bár nagy különbség lett a végén, mégis azt mondhatom, önmagunkhoz képest szépen teljesítettünk! – Oláhné Balog Tünde

 

Női Ifjúsági I. osztály - Nyugat 15. forduló
Időpont: 
2018. március 4. 13:00

48

(25)

Kiállítás: 8 perc

7 méteres 0/0

Vezetőedző
KUN Attila

Győri Audi ETO KC
1
5
4
7
1
3
3
7
6
5
6
ÉRD
2
14 (1)
6 (2)
1
1
2

26

(13)

Kiállítás: 2 perc

7 méteres 6/3

Vezetőedző

Helyszín: 
Audi Aréna Győr
Játékvezetők: Atyimov Lajos, Jáger Tamás Gergely

Támogatóink

Médiapartnereink