Buzdítsuk a lányokat kreatívan – szurkolói versíró pályázat

Különleges kreatív pályázatot hirdet az ÉRD kézilabdacsapat: keressük a legjobb, legkreatívabb vagy éppen legviccesebb szurkolói rigmus szerzőit. Ha szereted a kézilabdát és van egy jó ötleted, ne habozz, jelentkezz bátran!

A téma: Egy csapat, egy szív.

Három kategóriában várjuk a nevezéseket. Mindenekelőtt írhatsz saját verset, teljesen szabadon: hosszút vagy rövidet, rímekkel vagy anélkül, valamilyen hagyományos versformában vagy saját ötleteid alapján. Írhatsz szurkolói rigmust: itt fontos szempont, hogy legfeljebb négy sort várunk, rímekkel.

Végül pedig átírhatsz, „érdiesíthetsz” ismert verset vagy dalszöveget. Ez a megoldás akkor igazán jó, ha úgy alakítod át a szöveget, hogy közben az eredeti is felismerhető marad!

A kész verset küldd el nekünk a handballerd@gmail.com címre április 9-ig. Ami lényeges: a beküldött szöveg a saját munkád legyen és ne tartalmazzon trágárságot vagy másokra, más klubokra nézve sértő részleteket.

A beküldött anyagok közül a csapat tagjai választják ki a kategóriánként a legjobb hármat, akik nevét április 11-én, a költészet napján tesszük közzé. 

Nyereményük egy páros belépőjegy az április 17-i, Győri ETO elleni hazai bajnokira, a legjobbak pedig dedikált ajándéktárgyakat kapnak a csapattól.
 

Támogatóink

Médiapartnereink