Az ÉRD kölcsönadja a Győrnek Mireya Gonzalezt

Klubunk jobbátlövője, Mireya Gonzalez Alvarez a Győri Audi ETO KC-ben folytatja a szezont.

Nora Mörk a Győri Audi ETO KC tegnapi Bajnokok Ligája mérkőzésén súlyosan megsérült játékosa helyére spanyol válogatott jobbátlövőnket, Mireya Gonzalez Alvarezt a szezon hátralévő idejére kölcsönadjuk a győri csapatnak.

A két klub jó kapcsolatának és a Győr korrekt eljárásának köszönhetően a megoldás a kieső játékos pótlására nagyon rövid idő alatt megszületett, Mireya Gonzalez Alvarez a szezon hátralévő idejében a Győri Audi ETO KC csapatában folytatja.

Tekauer Norbert, klubunk elnöke elmondta, hogy részünkről kemény döntés volt, amelyet gyorsan kellett meghoznunk, mert az adott szituáció ezt követelte meg. Reméljük, hogy ezzel segíteni tudunk abban, hogy a Győr elérje a céljait, bejusson a budapesti Final4-ba, és az idei szezonban is el tudja hódítani a BL trófeát.​


„Szeretném megköszönni az ÉRD vezetésének, külön Tekauer Norbert elnök úrnak és Szabó Edina vezetőedzőnek, hogy pozitívan álltak hozzá ehhez a kérdéshez, amely a magyar női klubkézilabdázás szempontjából rendkívül fontos. A mai napon sikerült tárgyalnunk és meg is egyeznünk Mireya Gonzalez Alvarez kölcsönvételéről a szezon hátralévő részére. A játékos már ma csatlakozik hozzánk. Sajnos a BL-ben csak a negyeddöntőktől kezdve számíthatunk rá, de a bajnokságban már a következő meccsen, a Debrecen elleni idegenbeli találkozón pályára is léphet." – nyilatkozta dr. Bartha Csaba a klub elnöke.

 

Támogatóink

Médiapartnereink