Újabb újonccal mérkőzünk meg

Egy héttel a kupamérkőzés után felnőtt csapatunk számára máris folytatódik a program. Az NB I/B 14. fordulójában szombaton 15:45-től a Szigetszentmiklós lesz az ellenfelünk.

Sorozatban három vereséget követően ráfér a javítás és az önbizalomszerzés az érdi lányokra. Az Esztergom és a Szombathely ellen sem sikerült begyűjteni a két pontot, így a 4. helyen állunk jelenleg, míg az Érd Arénában rendezett Magyar Kupa mérkőzésen a Kisvárda harcolta ki a továbbjutást.

A Szigetszentmiklós abszolút újoncként, első NB I/B-s szezonjában a bennmaradást tűzte ki célul, és jelenleg a középmezőnyben foglal helyet az együttes. Jakab László csapata várakozáson felül teljesít az idényben, amit mi sem mutat jobban, minthogy az Orosháza elleni győzelemmel kezdtek szeptemberben. Ezt követően Esztergomban egy nagyon kevés gólos meccsen kaptak ki, 19-15-re, majd a Szombathely ellen nem volt ellenszerük, utána viszont egy ötmeccses győzelmi sorozatot építettek ki. Az év vége már nem sikerült ennyire jól, de okuk így sem lehet a panaszra. Az SZNKSE hat győzelem mellett hét vereséggel a 9. helyen áll a tabellán. December 17-e óta ez lesz az első meccsük.

A Pest vármegyeiek házi góllövőlistáján nincs kiugró teljesítmény, szépen elosztják egymás között a terhet a játékosok. A keret legeredményesebb játékosa Husti Hanna 51 góllal.

Az ellenfél tehát nem lebecsülendő, de Simics Judit tanítványainak minden esélye megvan, hogy idegenben visszataláljon a győztes útra.
 

NB I/B, 14. forduló

Szigetszentmiklós NKSE  – ÉRD
Szigetszentmiklós, SZKSK Kézilabda Csarnok, Temesvári út 5.

2024. január 13. (szombat) - 15:45

Hajrá Érd!

Fotó: Balogh István

Támogatóink

Médiapartnereink