Kötelező a győzelem a Pécs ellen

Kisebb szünet után folytatódik felnőtt csapatunk számára a bajnokság. Az idényben már sokadik alkalommal futunk össze a pécsiekkel és az NB I/B 18. fordulójában sem lehet más a cél ellenük, mint a győzelem.

Háromból három. Egy felkészülési, egy bajnoki, és egy kupamérkőzésen találkoztunk ebben a szezonban a Pécs együttesével és mindhárom alkalommal győztesen hagytuk el a pályát. A két tétmeccs alkalmával mindkétszer 25 gólt kaptunk, de az NB I/B 3. fordulójában idegenben 36-szor, míg a kupában szintén Pécsen 38-szor sikerült betalálni ellenfelünknek. Ezen az összecsapáson Kellermann Dóra hétszer, míg Dávid-Azari Fruzsina hatszor vette be riválisunk kapuját.

A Baranya vármegyeiek egyébként a bajnokság felének zárásaként meglepetésre nyertek Egerben, majd pont ellentétesen folytatták, mint ahogy szeptemberben kezdtek: vereséget szenvedtek a Hajdúnánás ellen. Ezt követően a papírformának megfelelően kikaptak a Ferencváros U19-es csapatától is, így összesen 5 győzelemmel és 12 vereséggel a 14. helyen állnak a tabellán.

Jöhet tehát a negyedik megméretés Papp László gárdája ellen és hazai pályán mindenképp be kell húzni a győzelmet.


NB I/B, 18. forduló

ÉRD – PTE PEAC-SIPO
Érd Aréna

2024. február 18. (vasárnap) 16:00

Jegyek az ÉRD Aréna jegypénztárában vásárolhatók!

Hajrá Érd!

Fotó: Balogh István

Támogatóink

Médiapartnereink