A kiesés ellen menekülő Gárdonyt fogadjuk

Miközben a következő idény csapata kezd körvonalazódni, nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy van még fontos tennivaló a szezon hátralévő részében. Az NB I/B 24. fordulójában a Gárdony ellen, szombaton 16 órától, az Érd Arénában folytatódik a bajnokság.

Nagyot fordult a világ a Gárdonnyal legutóbbi találkozásunk óta. A Fejér vármegyeiek a novemberi mérkőzésünk előtt mindössze egy pontot tudtak szerezni. Az október közepén frissen kinevezett Molnár József irányításával azonban fokozatosan javult a csapat eredményessége és a döntés azóta beigazolódni látszik, hiszen a Gárdony több meglepetésgyőzelmet is aratott, és 13 ponttal, holtversenyben áll a Pécs csapatával a 14-15. helyen. A bennmaradás azonban még így is távolinak tűnik számukra. Mindenesetre a gárdonyiak mindent megtesznek ennek érdekében, és a múlt héten, előrehozott fordulón döntetlent értek el Orosházán.

A vendégek legjobb góllövője Berkes-Kaiser Melitta az előző idényben még a Kecskemét játékosaként a 2. helyen végzett a góllövőlistán, amire most is nagyon jó esélye van. Beállóként már 155 gólt termelt és mindössze három találattal áll az első helyezett Pődör Rebeka mögött.

Összességében a kiesés ellen menekülő ellenfél ellen csapatunknak már a kezdetektől esélyeshez méltóan kell pályára lépnie. Idegenben 32-27-re sikerült nyernünk, Gerháth Kincső volt a legeredményesebb játékosunk 8 góllal.

 

NB I/B, 24. forduló

ÉRD – Gárdony-Pázmánd NKK
Érd Aréna

2024. április 13. (szombat) 16:00

Jegyvásárlás: https://erdarena.hu/sportcsarnok-jegyvasarlas

Hajrá Érd!

Fotó: Balogh István

Támogatóink

Médiapartnereink