Györfi Dóra a második érkező

Újabb igazolást jelenthetünk be, ugyanis balátlövővel erősödik csapatunk a következő idénytől. Györfi Dóra az NB I-es Vasastól érkezik.

Györfi Dóra is a Ferencvárosban tanulta az alapokat. Öt évet húzott le a különböző utánpótlás korosztályok csapataiban, közte egészen fiatalon már a másodosztályt is bőven megismerve. A Fradi U20-as gárdájában is termelte a gólokat, majd miután az Egerhez igazolt, ott sem tört meg a lendülete. Első egri szezonjában, 19 mérkőzésen 92-szer talált be az NB I/B-ben. A következő évben a Vasassal küzdött a feljutásért, amit végül siker koronázott, így idén az első osztályban is bemutatkozhatott. A legutóbbi fordulóban 6 góllal vette ki a részét a Vasas Békéscsaba elleni sikeréből.

A 2024-25-ös szezonban pedig már az Érd játékosaként ostromolhatja a riválisok kapuját.

Nagyon örülök neki, hogy Érdre kerülök. Simics Judittal már korábban is dolgoztam együtt még a Ferencvárosnál, és most is ő keresett meg, én pedig örömmel mondtam igent neki.

A csapattal azt szeretném, hogy ha idén nem sikerülnie, akkor a következő idényben mindenképp felkerüljünk az NB I-be és minél többet tudjunk fejlődni. Hármas védőként és támadásban legfőképp balátlövőként szoktam játszani. Csapatjátékosnak tartom magam, aki nem egyénileg akarja befejezni a támadásokat, hanem szeretem kiszolgálni a társaimat is.

Sok sikert kívánunk Érden!

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink