Gerháth Kincső is már 100 gólos

Mint arról beszámoltunk, Gerháth Kincső a Komárom elleni rangadón meglőtte 100. gólját az idei NB I/B-s bajnokságban. A találkozó után átlövőnk nem csak a gólszerzés örömét emelte ki.

Gerháth Kincső a második félidő legelső támadásából érte el a százas álomhatárt a bajnokságban, majd tovább is növelte ezt a számot és jelenleg 101 találattal a 8. helyen áll a góllövőlistán.

Köszönöm, hogy valaki így követi a statisztikát. Nem tartom számon, de nagyon büszke vagyok rá. Ma a saját teljesítményemet nézve sokkal jobban örülök annak, hogy úgy érzem a védekezést meg tudtam oldani és ebben előre tudtam lépni, ahogy talán az eredmény is mutatja. Ha mindig csak ennyi gólt kapunk (35-22), akkor sokkal könnyebb megnyerni egy mérkőzést, mintha harminc fölötti meccseket játszunk. Külön köszönöm a társaknak, hogy előkészítésekkel segítenek. Átlövő vagyok, ez is az erősségem és ez az elsődleges, így ha egy jobb passzt kapok, akkor nekem is könnyebb dolgom van és a csapat is eredményesebb. – nyilatkozta Kincső a mérkőzés után.

A Komárom elleni találkozó első harminc perce nagyon szoros játékot hozott. A szünetben 16-15 volt az állás, aztán a folytatásban hengerelt csapatunk.

Az első félidőben még kicsit bennünk volt, hogy ősszel kikaptunk a Komáromtól. Nem tudtuk, hogy mire számítsunk ma tőlük. Izgultunk, menni akartunk, de nem mindig higgadt fejjel. A másodikban aztán megtaláltuk a játékot, és a jó védekezés után jöttek a lerohanások és nem mentünk bele olyan kétes szituációkba, amelyekből csak eladott labdák, vagy technikai hibák jönnek, hanem akkor inkább megálltunk. A második játékrészben úgy gondolom mi uraltuk a támadásokat és a meccs ritmusát, így nem kellett futnunk a Komárom után.

A Komárom elleni rangadót végül 35-22-re magabiztosan nyerték meg a lányok, így tovább üldözzük a második helyezett Esztergomot.

Csak így tovább lányok!

Hajrá Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink