Debrecenbe utazunk

Két hazai mérkőzés után ezúttal idegenbe utazik felnőtt együttesünk. Az NB I/B 17. fordulójában szombaton 16 órától a DVSC U19-es csapata lesz az ellenfél a debreceni Hódos Imre Sportcsarnokban.

Jól kezdte a 2024-es esztendőt a Debrecen, hiszen az Eger ellen 29-24-re, majd a Hajdúnánás otthonában 27-18-ra tudott nyerni. Győrvári Viktor tanítványai azonban legutóbb vereséget szenvedtek a Ferencváros U19-esei ellen. Az őszi találkozóval ellentétben most hazai pályán simábban nyert a Fradi. Összességében a DVSC a 11. helyen áll,  5 győzelemmel, 1 döntetlennel és 10 vereséggel. A meccshiányra nem panaszkodhat az akadémista gárda, hiszen az NB I/B-s csapathoz hasonló kerettel az első osztályú U19-es bajnokságban is lejátszott idén már négy mérkőzést.

Ami a szeptemberi érdi összecsapást illeti, az első félidőben sokáig vezetni tudott ellenfelünk, azonban Dávid-Azari Fruzsina remek játékának és 15 góljának, valamint a kapuban Németh Kata parádéjának is köszönhetően végül 34-25-re behúztuk a 2 pontot. Most idegenben sem lehet más a cél, mint a győzelem. Panyi Anna, aki a debreceniektől érkezett kölcsönbe, ismét farkasszemet nézhet volt csapattársaival.

A házi góllövőlistájukat 10 meccsen 85 találattal vezető Nagy Nórára pedig mindenképp érdemes lesz figyelni.
 

NB I/B, 17. forduló

DVSC SCHAEFFLER U19 – ÉRD
Debrecen, Hódos Imre Sportcsarnok

2024. február 3. (szombat) – 16:00

Hajrá Érd!

Fotó: Balogh István

Támogatóink

Médiapartnereink