Békéscsabán javítottunk

Ifjúsági csapatunk szoros első játékrészt követően 20:31-es győzelmet aratott az EUbility Group-Békéscsabai ENKSE csapata ellen.
 
A szerdai szezonrajtot követően a második fordulóban Békéscsabán léptek pályára ifistáink is. A találkozón a hazai csapat szerzett vezetést, azonban Kolev Réka és Braun Laura Csenge találataival nem hagytuk nagyobb előnyre szert tenni ellenfelünket. Plesztovits Alexandra egy percen belül két hétméterest is higgadtan értékesített, míg Merő Dóra védeni tudta a hazaiak büntetőjét. A 21. percben vette át először csapatunk a vezetést, amit aztán már ki sem adott a kezéből a mérkőzésen. A 12:15-ös félidei eredményt követően Németh Patrícia és Bernát Dorina góljaival tartottuk a háromgólos előnyünket. A játékrész közepéig nem tudtuk növelni az előnyünket, ezt követően azonban négy gólt szereztünk zsinórban, míg ellenfelünk hét percig nem talált a kapunkba (18:25). A hajrában már a negyedik békéscsabai hétméterest védték kapusaink, a 20:31-es végeredményt pedig Czirják Orsolya állította be.
 
 
 
 
 
 
NB I-es felnőtt csapatunk nem lépett pályára az elmúlt héten, ellenben NB I/B-s együtteseink Szentendrén szerepeltek, míg U11-es lányaink két győzelemmel zárták a hétvégét.
NB I-es felnőtt együttesünk az előttünk álló hét megmérettetéseire készült, tétmérkőzésen nem szerepelt a héten. Haladás-ÉRD II-es csapatunk a hét utolsó napján Szentendrére látogatott, a pontszerzés azonban nem sikerült a felnőtt, illetve a szoros mérkőzésen alul maradó junior csapatunknak sem. Bp. I. osztályban szereplő együttesünk a bajnokság 7. fordulójában négygólos győzelmet aratott az FSZSE III csapata ellen. Serdülő csapataink is pályára léptek a hétvégén, ÉRD 1-es együttesünk döntetlen játszott a Pénzügyőr SE ellen, míg ÉRD 2-es csapatunk a Százhalombattai VUK SE ellen tudott nyerni hazai pályán. U11-es lányaink a Budai Farkasok KK, és a Százhalombattai VUK SE ellen is megszerezte a két pontot a hétvégén, így hét győzelem mellett egy vereséggel zárta a bajnokság alapszakaszát, és jutott a Kovács László régió felsőházába. Gratulálunk!
 
A elmúlt hét ÉRD eredményei:
 
 
2015. november 14. szombat
 
U11 Kovács L. régió | ÉRD - Budai Farkasok KK 29:10 (16:3)
U11 Kovács L. régió | Százhalombattai VUK SE - ÉRD 8:28 (6:11)
 
OSB-F csoport | Pénzügyőr SE - ÉRD 1 18:18 (7:9)
  
2015. november 15. vasárnap
 
OSB-F csoport | ÉRD 2 - Százhalombattai VUK SE 32:10 (19:4)
 
Bp. I. o. női Felnőtt | ÉRD III - FSZSE III 27:22 (10:13)
 
NB I/B Junior | Szentendrei NKE – Haladás-ÉRD II 25:24 (12:14)
NB I/B Felnőtt  | Szentendrei NKE – Haladás-ÉRD II 37:29 (22:13)
 
HAJRÁ ÉRD!
 
 

Támogatóink

Médiapartnereink