Új helyszínen és időpontban fogadjuk a Komáromot

Sajnos az eredeti tervekkel ellentétben nem az Érd Arénában lépünk pályára a márciusi rangadón a Komárom ellen. A klub ügyvezetője árulta el ennek okait.

Mint ismert, eredetileg március 9-én 16 órától fogadta volna felnőtt csapatunk az NB I/B 20. fordulójában a tabellán egy hellyel mögöttünk álló Komárom együttesét. Végül azonban rajtunk kívül álló okok miatt erre 18 órától kerül sor a Gyáli Sportcsarnokban.

„Az Érd Aréna fenntarthatósága szempontjából fontos tényezők az itteni rendezvények, ugyanis a bérbeadásból származó bevételek lényeges részei a költségvetésnek. Bár a Komárom elleni meccs időpontja már régóta adott volt, de az üzemeltető a jóváhagyásunk nélkül kiadta a csarnokot arra az időpontra a röplabda Magyar Kupa négyes döntő helyszínének. Ezt követően próbáltuk másik napra áttenni a találkozót, amikor szabad az Aréna, de nem sikerült megegyezni a Komárommal. Ezért sajnos az lett a megoldás, hogy március 9-én 18 órától a Gyáli Sportcsarnokban rendezzük meg a mérkőzést” – árulta el az ügy hátterét Mészáros László, klubunk ügyvezetője.

Szurkolóinknak azzal szeretnénk kedveskedni a sajnálatos helyszínváltozás miatt, hogy ingyenesen tekinthetik meg az összecsapást. Aki bérletes, vagy esetleg már volt jegye a találkozóra, ők az Érd Arénánál reklamálhatnak, mivel a jegyeladás hozzájuk tartozik.

Szurkoljunk minél többen a helyszínen a lányoknak! Hajrá, Érd!

Fotó: Balogh István

Támogatóink

Médiapartnereink