Nem bírtunk a Békéscsabával

Junior együttesünk hiába hajrázott jól, nem tudta ledolgozni az első félidőben összeszedett hátrányát, és 33:29-es vereséget szemvedett a Viharsarokban.
 
A bajnokság első idegenbeli mérkőzésére Békéscsabára utazott junior csapatunk. A találkozón az első percekben a hazai csapat tett szert kétgólos előnyre, amit követően felnőtt keretünkhöz tartozó Vajda Luca szerezte első találatunkat. Egyenlíteni azonban nem sikerült, de Plesztovits Alexandra beállós góljával, és Lízer Melinda négy hibátlanul értékesített büntetőjével tartottuk a lépést a hazai csapattal. Lozsi Erna révén a 21. percben szereztük az utolsó akciógólunkat a játékrészben, míg a Békéscsaba hatszor is eredményes volt (19:11). A második játékrész elején Lízer Melinda újabb két hétméterest értékesített, és Plesztovits Alexandra újfent eredményes volt beállóból, de védekezésben nem tudtuk megállítani a hazai együttest, így nem csökkent a különbség a két csapat között. A félidő derekán Vajda Luca és Lozsi Erna vezérletével, zsinórban négy gólt szerezve, öt találatra csökkentettük a hátrányunkat (25:20). Hibáinkat kihasználva azonban a hazai csapat visszaállította a nyolcgólos különbséget a találkozó hajrájára. Lányaink azonban nem adták fel, Szabó Laura négy egymást követő találatával csökkentettük a különbséget, de ennek ellenére 33:29 arányú vereséget szenvedtünk a Viharsarokban.
 
 
 
 
 
 
Andjela Bulatovics vállát november elején operálják.
 
Az eddig elvégzett orvosi vizsgálatok eredményei alapján Andjela Bulatovics vállát meg kell operálni. A műtétre november első hetében kerül sor, melyet Dr. Kiss Jenő, a Szent János Kórház Ortopéd-Traumatológiai Osztály osztályvezető főorvosa végez el. Ezúton is mielőbbi felépülést kívánunk neki!
 
 
 
 
 
 

Támogatóink

Médiapartnereink