Taroltak az U14-es lányok - utánpótlás eredmények

Kettős győzelemmel zárta a hétvégi fordulót U14-es csapatunk a Baranya megyei Kozármislenyben.

„A forduló első mérkőzésén újra a Siófok csapatával találtuk szembe magunkat. A két héttel ezelőtti meccshez hasonlóan, most is jól használtuk ki ellenfelünk gyenge pontjait, és remek kapusteljesítménnyel hoztuk a két pontot.

A második mérkőzést a Kozármisleny gárdája ellen vívtuk. Magabiztosan léptek pályára a lányok és a mérkőzés első percétől kezdve nem is engedtük ki a kezünkből a vezetést. A támadások során szépen alakítottuk ki a helyzeteinket, de ami kiemelkedő volt a mai napon, az a védelmünk volt. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, egyénileg és csapatként is hétről-hétre bizonyítják a lányok, hogy mennyit tudnak fejlődni rövid idő alatt is. Gratulálok még egyszer a lányoknak!” - értékelt Maurer Szandra edző.

Az eredmények:
Október 13. szombat, Kozármisleny
ÉRD – Siófok KC 28-19
Kozármisleny SE – ÉRD 16-22

 

Az NBII-es felnőtt bajnokságban az ÉRD csapata a 4. fordulóban a Ceglédi KCSE-t fogadta.

„Jól sikerült elkezdenünk a mérkőzést, a védekezésünk végre összeállt és ebből könnyű gólokat tudtunk szerezni. Ennek ellenére a lőtt gólok számával nem vagyok elégedett, ennél jobban kell kihasználnunk a ziccereinket. A 19 kapott gól nagyon szép teljesítmény, bravúros volt a kapusteljesítményünk. A második félidőben kicsit nehezen parancsoltunk “megálljt” magunknak, a rohanásban sok hibát vétettünk, emiatt a 10 gólos előnyünket sikerült 3-ra lefaragnunk. Előfordul az ilyen, vitte a szíve a játékosokat. A végjátékra sikerült rendezni a gondolatainkat, így végül hat gólos különbséggel nyertünk. Gratulálok az egész csapatnak!” – foglalta össze a meccs tanulságait Maurer Szandra.

Október 14. vasárnap, Érd Aréna
ÉRD – Ceglédi KCSE 25-19

 

Erős ellenféllel szemben állt helyt Ifjúsági II-es csapatunk.

„Nehéz helyzetünk volt a hétvégén, hiszen korban, fizikumban egy erősebb ellenféllel szemben kellett helytállnunk. Ennek ellenére jól kezdtük a mérkőzést, helyzeteinket jól használtuk ki. Sajnos az ellenfél nyitott védekezésre váltott, amivel megnőttek a hibáink, így a 2. félidőben már eldőlt a mérkőzés sorsa. Mindezek mellett a lányok a végsőkig küzdöttek, s újabb tapasztalatokat szereztek ebből a mezőnyből.” – összegzett Oláhné Balogh Tünde utánpótlás-vezető

Október 14. vasárnap, Érd Aréna
ÉRD II – Debreceni VSC II 25-33

Támogatóink

Médiapartnereink