Ismét sikeres hétvégét zárt utánpótlásunk

Sikeres hétvégén vannak túl utánpótlás csapataink, amelyek közül kettő Cegléden lépett pályára. Ezen felül mutatjuk a legutóbbi hétközi forduló eredményeit is.

Az NB II es bajnokságban szereplő lányok Cegléden nyertek két számjegyű különbséggel, így Maurer Szandra tanítványai tartják második helyüket a tabellán.

NB II:
Ceglédi KCSE - ÉRD U22 22-32 (8-15)

U19 I. osztályban a közvetlen rivális Alba Fehérvár együttesét, a félidei egy gólos előny után magabiztosan sikerült felülmúlni.
 

U19 I. osztály:
Érd - Alba Fehérvár KC 35-31 (16-15)

 

Szintén Cegléden lépett pályára Oláhné Balog Tünde irányításával az U19-es III. osztályú gárda. Küzdelmes első félidő után feljavuló teljesítménnyel sikerült nyerni, így a csapat jelenleg 2. helyen áll a tabellán.

U19 III. osztály:
Ceglédi KCSE - Érd II.  27-32 (14-14)

U17-es lányok még hét közben szenvedtek vereséget Székesfehérváron az Albától.

U17 I. osztály:
Érd - Alba Fehérvár KC  28-43 (14-19)

 

Végül, de természetesen nem utolsó sorban március 25-én az U11-es csapat Vértesi-Simó Erzsébet iránymutatásával a Battyányiban játszotta a bajnoki fordulót a Budafok és Kispest együttesei ellen.

Ennél a korosztálynál az MKSZ szabálya szerint nincs számszerű eredményszámlálás, de a lányok nagyon meggyőző játékkal mutattak főlényt mindkét csapattal szemben.

Gratulálunk csapatainknak!

Hajrá, Érd!

Támogatóink

Médiapartnereink