Hangolódjunk együtt!

Az FTC-Rail Cargo Hungaria és a Fehérvár KC elleni mérkőzéseink előtt már 16 órától várjuk minden kedves szurkolónkat az ÉRD Aréna előtt közös bemelegítésre a mérkőzések előtt. A szerdai FTC-Rail Cargo Hungaria mérkőzés előtt az első száz hazai, teljes árú jeggyel rendelkező szurkolónkat a Borkas-szal közösen vendégül látjuk egy fröccsre.
 
03.23-án, szerdán az ÉRD - FTC-Rail Cargo Hungaria találkozónk, és 03.26-án szombaton az ÉRD - Fehérvár KC elleni mérkőzésünk előtt már 16 órától várjuk szurkolóinkat az ÉRD Arénába. Az aréna előtt a Borkas pultjánál az első száz hazai, teljes árú jeggyel rendelkező szurkolónk egy fröccsre a vendégünk, és a finom italok mellett Twist&Chips burgonyaszirommal és Kürcsi kürtöskaláccsal lehet csillapítani az étvágyat. Arcfestőink pedig narancs és fekete színekkel emelik ki az ÉRD szurkolók szemében égő tüzet. 
 
 
Jegyek a találkozóra 8-19 óráig kaphatóak az ÉRD Aréna jegypénztárában és online. A mérkőzés napján 8 - 12 között az uszoda jegypénztárában, 12 órától a sportcsarnok jegypénztárában lehet jegyet váltani a mérkőzésre.
 
HAJRÁ ÉRD!
 
 
 
 
 
 

Támogatóink

Médiapartnereink