Szurkolók előtt játssza hazai meccseit az ÉRD

Közösségi oldalán számolt be róla az ÉRD női kézilabda csapata, hogy a felnőtt NB I-es együttes hazai bajnoki mérkőzéseit nézők előtt rendezik meg, viszont az utánpótlás zárt kapuk mögött fogadja ellenfeleit.

Az ÉRD Aréna vezetősége és az Érdi Sport Kft. közös döntése alapján a 2020/2021-es NB I-es bajnokság ÉRD felnőtt női kézilabda csapata mérkőzései az ÉRD Arénában nyílt kapusak! – írja közleményében a klub, amely hozzáteszi, az érdi utánpótlásmérkőzéseket zárt kapuk mögött bonyolítják le.

A közlemény kitér rá, hogy a bérletértékesítés szünetel, ellenben a 2019/20-as idényre vonatkozó bérlettel rendelkező szurkolók az új idény első három hazai mérkőzésére térítésmentesen bemehetnek. A jegyvásárlás a megszokott módon lehetséges.

Kiemelték, a beléptetési rendszer kötelező szigorítása (testhő mérés, távolságtartás, maszkviselés, fertőtlenítés) miatt kérik, hogy a szurkolók időben érkezzenek a mérkőzésre. Felhívták a figyelmet rá, hogy a maszk használata az ÉRD Aréna teljes területén kötelező, anélkül tilos a belépés.

FIGYELEM! FONTOS! #handballerd #érdikézilabda #NB1 #érdhandball #ÉRD ÉRD Aréna

Posted by ÉRD Handball on Thursday, September 3, 2020

A Dunaújvárosi KKA hazai pályája is az ÉRD Aréna lesz az idény nagy részében, de az előzetes tervekkel ellentétben a Kohász első három pályaválasztó bajnokiját mégsem Érden, hanem Rácalmáson vívja. A DKKA ellenben nemrég arról adott hírt, hogy ezeket a mérkőzéseket nézők nélkül, zárt kapuk mögött rendezik meg.

FRISSÍTÉS: Zólyomi Ádám, az ÉRD Aréna létesítményvezetője lapunkkal közölte, hogy az eredeti megállapodás ellenére jelen állás szerint a Dunaújvárosi KKA mégsem az ÉRD Arénában fogja játszani hazai mérkőzéseit.

Forrás: erdmost.hu Domonkos Bálint

Támogatóink

Médiapartnereink