Utánpótlás játékosaink tovább fejleszthették játékvezetői ismereteiket

Felnőtt együttesünk nem lépett pályára a héten. Utánpótlás játékosaink viszont nemcsak a pályán mutathatták meg tudásukat, hanem szombaton a Rózsaszín síp akció keretein belül a játékvezetéssel kapcsolatos ismereteiket is bővíthették.

Klubunk a Magyar Kézilabda Szövetség Játékvezetői Albizottságával közösen idén ötödik alkalommal rendezte meg a "Rózsaszín síp" akciót, melynek keretében szombaton négy érdekes előadását hallgathattak meg utánpótlás játékosaink, rendhagyó módon a Polgárok Házának közgyűlési termében, melyet ezúton is köszönünk Érd MJV polgármesterének, T.Mészáros Andrásnak. Soós Balázs, a Magyar Kézilabda Szövetség nemzetközi igazgató-helyettese az idegennyelv ismeretének hasznosságáról, a sportdiplomáciáról és nemzetközi delegateként megélt élményeiről tartott prezentációt. Marton Zsófia, NB I-es játékvezető a "Játékvezetők erőnléti felkészítésének jelentősége" címmel tartott előadást, míg párja Szabó Eszter a pályán történő kommunikáció fontosságáról. Éles Péter és dr. Vattay Gergely a versenybírói asztal mérkőzés előtti, közbeni és utáni feladatairól beszélt korosztályos játékosainknak.

Ifjúsági és serdülő I. osztályú lányaink Siófokon zárták a bajnokság küzdelmeit, de a pontszerzés egyik együttesünk nem sem sikerült a Balaton partján. U9-es csapataink egymás elleni mérkőzését ÉRD I-es együttesünk nyerte, mely emellett még egy győzelmet begyűjtött, ÉRD II-es lányaink ellenben még egy vereséget szenvedtek a hétvégén. Pest megye felnőtt csapatunk a visszavágó mérkőzés is legyőzte a Csömöri KSK-t, így bejutott a sorozat döntőjébe. A hét utolsó napján Bp. I. osztályú együttesünk nem bírt a Kőbánya SC-vel. Gratulálunk a győzelmekhez!

 

A hét ÉRD mérkőzései:

2018. május 9., szerda

Serdülő I. osztály | Siófok KC - ÉRD 35:17 (19:8)

 

Ifjúsági I. osztály | Siófok KC - ÉRD 34:32 (16:12)

 

2018. május 12., szombat

U9 Kovács László régió | ÉRD I - Solymári SC 21:11 (13:3)

U9 Kovács László régió | ÉRD I - ÉRD II 18:11 (8:6)

U9 Kovács László régió | Ceglédi KCSE - ÉRD II 10:8 (5:7)

 

2018. május 13., vasárnap

Pest megye felnőtt  1-4. helyért | ÉRD II - Csömöri KSK 45:34 (22:17)

 

Bp. I.o. női felnőtt | ÉRD III - Kőbánya SC 19:24 (10:11)

 

Hajrá ÉRD!

Támogatóink

Médiapartnereink