Ünnepélyes évzáró

A hagyományokhoz híven klubunk ünnepélyes évzáróval búcsúztatta az eddigi legsikeresebb évadot, a 2014/15-ös szezont. 
 
Az évzárót klubunk elnöke, Tekauer Norbert nyitotta meg, összefoglalta a klub történetének legeredményesebb szezonjának fontosabb részleteit, amelyben nem csak a hazai porondon, hanem a nemzetközi színtéren is kiváló eredményeket ért el csapatunk. Megköszönte a város, a szponzorok és a szurkolók támogatását, akik nélkül nem érhette volna el csapatunk ezeket a nagyszerű eredményeket.
 
 
 
 
Az évzáró folytatásaként T. Mészáros András Érd Megyei Jogú Város polgármestere és Tekauer Norbert elnök úr egyenként átadta a már szintén hagyományosnak mondható, minden szezonban kifejezetten az alkalomra készített pólókat klubunk összes utánpótláskorú játékosának, segítőjének, a stáb tagjainak, az önkénteseknek és természetesen a felnőtt csapat tagjainak is. T. Mészáros András polgármester úr a felnőtt csapat köszöntése előtti beszédében elmondta, hogy a város továbbra is támogatja és segíti a klubot, hogy továbbra is végezhessük azt a munkát, amely mind az utánpótlás-nevelés, mind a versenysport területén elismerésre méltó, és amely megvalósítja azt a célt, amelyet 2007-ben, a város sportfejlesztési koncepciójában megfogalmaztak. Kiemelte a sport, mint közösségteremtő tevékenység fontosságát, amely képes a város polgárainak örömet és összetartást adni.
 
 
 
Társadalmi Elnökségünk tagja, Süllős Gyula adta át az érmeket három utánpótlás együttesünk különböző bajnokságokban dobogón végzett tagjainak.
 
 
A 2014/15-ös szezon kisfilmje után vezetőedzőnk, Szabó Edina tartott rövid évértékelőt, és megköszönte a csapatnak, a segítőknek, a szurkolóknak a közös munkát.
 
Végül a szezon végén távozó játékosainkat virággal köszöntötte a Polgármester Úr, megköszönve mindnyájuknak az itt töltött időszakot.
A hivatalos programot követően mindenki együtt zárta az évet, megnyílt a svédasztal, a szurkolók és gyerekek együtt fényképezkedtek a játékosokkal, és természetesen nem maradtak el az autogramkérések sem.
 
 
 
ÉRD 2014/15 tabló
 
Az ÉRD 2014/2015-ös eredményei
(* - A jelzett bajnokság még nem ért véget)
 
U8
Kisiskolás Országos Bajnokság U8 Kovács László régió 10. hely
 
 
U9
Kisiskolás Országos Bajnokság U9 Kovács László régió , jelenleg 8. hely *
 
U10
Kisiskolás Országos Bajnokság U10 Kovács László régió 5. hely
 
 
U11
Kisiskolás Országos Bajnokság U11 Kovács László régió 1. hely
 
 
U12
Országos Gyermekbajnokság U13 második csapata Kovács László alsóházi rájátszás győztese
 
 
U13
Országos Gyermekbajnokság Kovács László régió 3. helyezett
Pest megye bajnokság (versenyen kívül)  
 
 
SerdülőOrszágos
Serdülő Bajnokság régió 5. hely
 
 
Ifjúsági
NB I ifjúsági 12. hely
NBII junior 3. hely
Pest Megye Bajnokság döntő*
 
 
Junior
NBI junior 11. hely
NBII felnőtt 2. hely
 
 
Bp. I Felnőtt
Budapesti Női I. osztály 3. hely *
 
 
Felnőtt
NB I felnőtt 3. hely
Magyar Kupa 3. hely
EHF-Kupa elődöntő
 
 
 
Gratulálunk az elért eredményekhez! HAJRÁ ÉRD!
 
 

Támogatóink

Médiapartnereink