Továbbjutottunk a Magyar Kupában

Felnőtt együttesünk a Magyar Kupa III. fordulójában 23:31-es győzelmet ért el Balatonbogláron a NEKA ellen, mellyel kvalifikálta magát a következő körbe.

A tavaly elért bajnoki bronzérmünknek köszönhetően csapatunk a Magyar Kupa III. fordulójában csatlakozott a küzdelmekhez, ahol a NEKA volt az ellenfelünk. A mérkőzésen a hazaiak szerezték az első gólokat, melyre az ötödik percben Kiss Nikolett válaszolt átlövésből, Andjela Bulatovic bejátszásból pedig Szabó Laura egyenlített. Jobbátlövőnk újabb találatával a vezetést is átvettük, majd montenegrói iránytónk növelte találataink számát (4:5). A következő percekben Kiss Nikolett és Kisfaludy Anett lőtt a kapuba, de ezekre is volt válasza a NEKA csapatának, így a 21. percben 7:7 állt az eredményjelzőn. A félidő hajrájában Coralie Lassource kétszer, Tóth Gabriella és Mariama Siganté egyszer volt eredményes, de az utolsó percekben a hazaiak is tripláztak, így a szünetben 13:12 állt az eredményjelzőn.

A fordulás után két kivédekezett akciót követően két szélsőnk, Katarina Krpez Slezak és Coralie Lassource indításgóljaival vettük vissza a vezetést (13:14). Majd a következő percekben szintén gyors ellenakciók végén lőttünk a hálóba Andjela Bulatovic és Mireya González Álvarez révén, majd Katarina Krpez Slezak emberhátrányban jegyzett találatot (15:19). Az utolsó tíz minutumra fordulva hatgólos volt az előnyünk, melyhez kettőt még hozzá tudtunk tenni a 23:31-es végeredménnyel záruló összecsapáson. Vasárnap a K&H női kézilabda liga 6. fordulójában a DVSC-TVP lesz az ellenfelünk az ÉRD Arénában. A találkozóra jegyek kaphatóak az ÉRD Aréna jegypénztárában, és online az ÉRD Aréna weboldalán. Száraz idő esetén már 16:00-tól finom falatokkal és közös hangolódásra várjuk szurkolóinkat az Aréna előtt.

 

Magyar Kupa III. forduló. forduló
Időpont: 
2017. október 25. 18:00

23

(13)

Kiállítás: 6 perc

7 méteres 2/2

Vezetőedző
BOHUS Beáta

NEKA
4
5
3 (2)
5
4
2
ÉRD
5
1
3
1
3
6
1
1 (1)
Katarina Krpež-Šlezák 5 (2)
4
1

31

(12)

Kiállítás: 10 perc

7 méteres 5/3

Vezetőedző

Helyszín: 
NEKA csarnok
Nézőszám: 
300 fő
Játékvezetők: Fehér Viktória, Répás Georgina

Támogatóink

Médiapartnereink