Török Bódog női kézilabda Magyar Kupa négyes döntő szurkolói információk

Fontos szurkolói információk a hétvégén megrendezésre kerülő Török Bódog női kézilabda Magyar Kupa négyes döntővel kapcsolatban:

Kapunyitás

A szurkolók számára a kapunyitás az alábbiak szerint történik:

2018.03.31., szombat – 11:00

2018.04.01., vasárnap – 12:00

Belépés a Papp László Budapest Sportarénába

A beléptetési terv a Rendőrség iránymutatása alapján lett elkészítve, így az érdi szurkolók a ferencvárosi és a siófoki drukkerekkel együtt a főbejáraton keresztül tudnak majd belépni a csarnokba. A bejáratnál a biztonsági őrök minden szurkolót ellenőrizni fognak. A jegyek napi egyszeri belépésre jogosítanak fel. Az alábbi képen tájékozódhatnak a beléptetési pontokról:

 

Készpénzmentes aréna:


Felhívjuk valamennyi szurkoló figyelmét, hogy a Papp László Budapest Sportaréna parkolói és büféi 2018. január 1-je óta készpénzmentesek, a büfékben kizárólag bankkártyával lehet fizetni.

Felhívjuk figyelmüket, hogy parkolójegyüket előre megvásárolhatják a BudapestAréna Mobilalkalmazáson (ArenApp, Budapestarena) keresztül! Tekintettel arra, hogy a parkolóház kapacitása véges, kizárólag az előre megváltott jegy garantálja az érkező vendégek számára, hogy lesz parkolóhelyük. A már megváltott parkolójegy esetén nincs helyszíni díjfizetés, csak jegyérvényesítés; így látogatóink kényelmesebben tudják parkolóhelyüket elfoglalni.

Készpénzt kizárólag az Aréna ruhatáraiban fogadnak el.

Közlekedési információk:

A Papp László Budapest Sportaréna közvetlen közelében az alábbi helyi tömegközlekedési eszközök állnak meg:

2-es metró Puskás Ferenc Stadion állomás

1-es villamos Puskás Ferenc Stadion megálló 

30 és 95-ös buszok 

75 és 80-as trolibuszok

Metró

Déli pályaudvarról: M2, Puskás Ferenc Stadion megálló

Nyugati Pályaudvarról: M3 - Deák tér - M2 - Puskás Ferenc Stadion

Keleti Pályaudvarról: M2 - Puskás Ferenc Stadion Népliget autóbusz-állomás: 1-es villamos - Kerepesi út megálló

Autóbusz, villamos

Árpád híd autóbusz-állomás: 1-es villamos – Kerepesi út megálló Stadion autóbusz-pályaudvar: gyalog fél perc

Etele tér autóbusz-állomás: 103-as busz - Népliget - 1-es villamos - Kerepesi út; vagy a 7-es buszcsalád metró-kapcsolódási pontjai

Ferihegyi reptér: taxival 20-25 perc vagy reptéri BKV-busz - M3 - Népliget megálló - 1-es villamos - Kerepesi úti megálló

Akadálymentes közlekedés

A Papp László Budapest Sportaréna megközelítése mozgásukban korlátozott vendégeink számára az alábbiak szerint biztosított az épület előterére (deck), ahonnan akadálymentesen tudnak eljutni az főbejárathoz:
- Autóval a Papp László Budapest Sportaréna parkolóházának 2-es és 3-as lépcsőházainak liftjein keresztül, a tömegközlekedési eszközök megállóitól pedig a Metró Hungária körút felőli kijáratánál biztosított akadálymentes feljutási lehetőség.
- Metróval érkező vendégeink figyelmét szeretnénk felhívni, hogy a Metro Ifjúság úti kijáratánál találnak liftet, innen a Hungária körút felőli kijárathoz átjutva lelhető fel akadálymentes feljutási lehetőség.
Felhívjuk a kerekes székes vendéggel érkezők figyelmét, hogy a Papp László Budapest Sportaréna külön kijelölt helyet biztosít a kerekes székes vendégei részére, részletekért kérjük, érdeklődjenek az info@budapestarena.hu címen.

Gépkocsival érkező nézők parkolási lehetőségei

Azok számára, akik nem tömegközlekedéssel közelítik meg az épületet, 1149 férőhelyes parkoló áll rendelkezésre (behajtás az Ifjúság útja felől). Ezen az útvonalon ideiglenes zárásokra lehet számítani.

Főbb városi útvonalak, ahonnan az Ifjúság útja megközelíthető: Stefánia út, Kerepesi út, Dózsa György út. Vidékről érkezők az autópályák elhagyása után a Hungária körúton közelíthetik meg az Arénát. (GPS: É47,50298; K19,10452)

Rendezvények alatt a parkolási díj: 1 500 Ft/alkalom. Rendezvényeken kívüli időszakban, a parkolóház díjairól érdeklődjön a parkoló üzemeltetőjénél. Mobil: +36 20 469 6047 T: +36 1 422 2650

Az alábbi linken megtekinthető a Papp László Budapest Sportarénában érvényes rendszabályzata:

PÁLYARENDSZABÁLYOK

Jó szurkolást, hajrá ÉRD!

 

 

Támogatóink

Médiapartnereink