Találkozás a 2017/2018-as csapattal

Szurkolóink bemutatóedzéssel egybekötött közönségtalálkozón ismerkedhettek meg a 2017/18-as szezon ÉRD csapatával és céljaival, majd gyűjthettek autogramot és készíthettek közös fotókat játékosainkkal.

A bemutatóedzéssel egybekötött közönségtalálkozón Tekauer Norbert, klubunk elnöke köszöntötte az ÉRD Arénába kilátogató közel 500 ÉRD szurkolót, majd ismertette a csapat céljait az előttünk álló idényben. Együttesünk ez előző öt évhez hasonlóan szeretne a bajnoki dobogó valamelyik fokán végezni, míg az EHF-Kupában a csoportkörből való továbbjutás a cél.

Ezt követően elnökünk bemutatta csapatunk öt új játékosát. Elsőként Coralie Lassource-t, a francia válogatott balszélsőjét, aki 2016-ban a francia bajnokság legjobb védőjátékosa lett, majd a szintén balszélső magyar válogatott kerettag, Gávai Szonja következett a sorban. Harmadikként az Európa-bajnoki ezüst-, és bronzérmes Jamina Robertset ismerhette meg szurkolótáborunk, aki a svéd válogatottal részt vett a legutóbbi két olimpián. Ezt követően a Győri Audi ETO KC-val Bajnokok Ligája győztes irányítóját, Tóth Gabriellát mutatta be első emberünk, míg ötödik új igazolásunkként a francia válogatott kapusa, Julie Foggea lépett az ÉRD Aréna parkettjére. 

A bemutatóedzés megkezdése előtt összeállt első nyilvános csapatkiáltására a 2017/2018-as szezon együttese, akik vastapsban részesültek nagyszerű közönségünktől. Az edzés végeztével szurkolóink találkozhattak régi és új kedvenceikkel, gyűjthettek aláírásokat és készíthettek fényképeket játékosainkkal.

Az ÉRD kerete a 2017/2018-as szezonra:
Kapusok: 
Janurik Kinga, Julie Foggea, Győri Barbara
Jobbszélső: Katarina Krpez Slezák, Bernát Dorina
Jobbátlövők: Mireya González Álvarez, Kiss Nikolett
Irányítók: Andjela Bulatovic, Tóth Gabriella 
Beállók: Kisfaludy Anett, Szabó Laura
Balátlövők: Klivinyi Kinga, Mariama Signaté, Jamina Roberts, Reizinger Sára
Balszélsők: Gávai Szonja, Coralie Lassource, Takács Kitti

Hajrá ÉRD!

Támogatóink

Médiapartnereink