Sportágtörténelmi bronzérem

Csapatunk idén hatodszor is megszerezte a bronzérmet a világ legerősebb bajnokságának számító K&H női kézilabda ligában, ami még egyetlen magyar női kézilabda csapatnak sem sikerült a magyar bajnokság 67 éves történetében.

Klubunk 2010 óta szerepel a magyar első osztályban. Az azóta eltelt nyolc szezon alatt idén már hatodik alkalommal értünk fel a dobogóra. 18 győzelemmel a szezon utolsó mérkőzése előtt csapatunk már bebiztosította harmadik helyét a Bajnokok-Ligája győztes Győri Audi ETO KC, és a rendszeresen Európa legjobb nyolc együttese közé kerülő FTC-Rail Cargo Hungaria mögött. Külön büszkeség számunkra, hogy ebben az erős bajnokságban csapatunk kapta a harmadik legkevesebb gólt, illetve Krpez Slezák Katarina személyében ismét ÉRD-i gólkirálynője lesz a világ legerősebb bajnokságának. 

Ezúton is szeretnénk megköszönni szurkolóinknak az egész éves támogatást, és várunk mindenkit sok szeretettel a szezonzáró szerdai Budaörs Handball elleni mérkőzésünkre, hogy együtt ünnepeljük meg közösen bronzérmünket!

A találkozóra jegyek kaphatóak az ÉRD Aréna recepcióján és az ÉRD Aréna weboldalán. A találkozó végén bérletes szurkolóink, és azok között akik elővételben megvették a jegyüket kisorsoljuk a játékosok mezeit. Ne maradj le a mérkőzésről és az értékes ereklyékről!

K&H női kézilabda liga - 26. forduló
ÉRD - Budaörs Handball


Időpont: 2018. május 23., szerda 18:00
Helyszín: ÉRD Aréna (2030 Érd, Velencei út 39-41.)
Játékvezetők: Medve Róbert, Tarnavölgyi Gergely

 

Támogatóink

Médiapartnereink