SKUP torna 2017/2018 - harmadik osztályos fiúk

A tegnapi naphoz hasonlóan ma is a harmadik osztályosoké volt a főszerep a Suli Kézilabda Utánpótlás Program tornáján, ezúttal a fiúk küzdöttek meg a dobogós helyezésekért. 

Közel 300 lelkes kisdiák lepte el az ÉRD Aréna parkettjét, ahol összemérhették az elmúlt két évben szerzett kézilabda ismereteiket. A lurkók heti egy tanórában ismerkednek szeretett sportágukkal szakképzett edzőink tanácsai alapján. A program és a kézilabda népszerűségét mutatja, hogy a tavalyi 16 induló csapathoz képest, ezúttal 24 alakulattal neveztek a SKUP iskolák a tornára. Kemény, de sportszerű küzdelmek után találtak gazdára nap végén az érmek, és persze pompás gólokban és izgalmas pillanatokban sem volt hiány a 42 mérkőzésen, melyeket a Rózsaszín síp akcióban edződött utánpótlás játékosaink vezényeltek. A fiúk is a legújabb Uniqa Biztosító Zrt. által biztosított SKUP pólóban játszhattak, ami egyben egyik emléke is a fantasztikus hangulatú kézilabda ünnepüknek.

Az esemény végén NB I-es felnőtt csapatunk tagjai ajándékozták meg a résztvevőket egy-egy könyvjelzővel és az emléklapokkal, míg az okleveleket és az érmeket klubunk elnöke, Tekauer Norbert adta át a legeredményesebb csapatoknak. Az első helyen a biatorbágyi Sasok végeztek, az ezüstérem a Ligeti sasok nyakába került, a dobogó legalsó fokára pedig a Aranysólymok együttese állhatott. A harmadik osztályos torna különdíját, és az ezért járó kupát az Érdligeti Általános Iskola nyerte meg, mivel ennek az iskolának a csapatai érték el a legjobb eredményeket az összesített rangsor alapján.

SKUP torna 2017/2018 - harmadik osztályos fiúk végeredmény

1. Sasok, 2. Ligeti sasok, 3. Aranysólyom 4. Parketta királyai, 5. 10 legenda, 6. Bolyai farkasok, 7. Bolyai zsiványok, 8. Sasfiókák, 9. Vörös meteor, 10. Aranysólyom (Kőrösi), 11. Kőrösi sasok, 12. Sóskúti Fekete Kobrák, 13. Ligeti oroszlánok, 14. Aranycsapat, 15. Ligeti bikák, 16. Fekete lyuk, 17. Királyok, 18. Csonttörők, 19. Tornádó 2018, 20. Farkasok, 21. Villám FC, 22. Túró Rudik, 23. Aranypárduc, 24. Gyémántlabda

Különdíj: Érdligeti Általános Iskola

Gratulálunk!

Támogatóink

Médiapartnereink