Siófokon zárta a szezont ifjúsági I. osztályú csapatunk

A bajnokság utolsó mérkőzésén a Siófok KC otthonában lépett pályára ifjúsági I. osztályú csapatunk. A találkozó végül kétgólos, 34:32-es hazai győzelemmel zárult, így a tabella 10. helyén végzett utánpótlás együttesünk.

Márczy Tekla góljával indult a mérkőzés, majd Moncz Nikolett is bevette az ellenfél kapuját (2:2). Ismét Márczy Tekla volt eredményes, a 12. percben pedig Domokos Dalma is feliratkozott a góllövők listájára (7:4). A folytatásban Márczy Tekla és Domokos Dalma is duplázott, majd Apáti Zsófia is megszerezte első találatát (11:9). A félidő utolsó harmadára fordulva Krenner Fanni és Márczy Tekla is akcióból talált be, Domokos Dalma pedig büntetőt értékesített, azonban ellenfelünk nem hagyta felzárkózni lányainkat, így 16:12-es félidei eredménnyel vonultak pihenőre a csapatok.

Krenner Fanni gólja indította a második játékrészt, majd Márczy Tekla duplája, és Domokos Dalma triplája révén zárkóztunk közelebb a hazai csapathoz (21:18). A 40. percben Moncz Nikolett volt eredményes, azonban a Siófok zsinórban négyszer vette be Doszpoth Zsuzsanna kapuját, így ötgólosra növelték előnyüket (26:21). A találkozó utolsó negyedórájában felzárkóztunk, Márczy Tekla ötször, Domokos Dalma négyszer, Ágoston Nóra és Apáti Zsófia pedig egyszer-egyszer vették be az ellenfél hálóját. A hazaiak azonban meg tudták őrizni előnyüket a mérkőzés végéig, így 34:32-es végeredménnyel zárult a mérkőzés.

Edzői szemmel: „Ez volt az utolsó bajnoki meccsünk. A végeredmény nem befolyásolta helyezésünket a tabellán, mégis kértem a lányokat, hogy mindent kiadva magunkból, próbáljunk mindent megtenni a győzelemért és a szép befejezésért. Azt hiszem az eredmény magáért beszél, hiszen az utolsó percekig kiélezett volt a meccs. Az, hogy nem sikerült pontot mentenünk kissé lelombozott mindenkit, viszont a mutatott játékkal nem lehetünk elégedetlenek. Ez a mérkőzés szép lezárása volt ennek a szezonnak. A minimális elvárást bőven teljesítettük, viszont célkitűzésünknél 1-2 hellyel hátrébb végeztünk. Ebben az összeállításban már nem lépünk pályára, viszont fontos feladat vár még ránk, a Pest megyei felnőtt bajnokság végjátéka, ahol szándékunk a feljutás NB II-be! Ezúton is köszönöm a csapat munkáját! Lesznek kiöregedők és néhány távozó, mindenkinek további szép sikereket kívánok!" - Oláhné Balog Tünde

 

Női Ifjúsági I. osztály - Nyugat 22. forduló
Időpont: 
2018. május 9. 19:00

34

(16)

Kiállítás: 16 perc

7 méteres 4/4

Vezetőedző
PINTÉR Károly

Siófok KC
4
5
4 (4)
1
12
3
2
2
1
ÉRD
2
12 (1)
13
1
2
2

32

(12)

Kiállítás: 12 perc

7 méteres 1/1

Vezetőedző

Helyszín: 
Siófok KC Munkacsarnok
Játékvezetők: Papp Richárd, Soós Csaba

Támogatóink

Médiapartnereink