Sikeresen szereplő válogatottjaink

Csapatunk a héten nem lépett pályára, azonban lányaink közül Kisfaludy Anett, Klivinyi Kinga és Szabó Laura a magyar, Katarina Krpez Slezak a szerb, míg Mireya González Álvarez a spanyol nemzeti válogatottban vett részt felkészülési tornán.
A nemzeti csapat a héten Siófokon készült, melynek Kisfaludy Anett, Klivinyi Kinga, és a hét közben behívott Szabó Laura is tagja volt. Kim Rasmussen irányításával először lépett pályára szombaton a magyar válogatott, ahol Kisfaludy Anett két találattal vette ki a részét a 32:22-es győzelemből. A hét utolsó napján ismét összecsapott a két válogatott, a zártkapus mérkőzés 40:28-as magyar győzelemmel zárult. A Katarina Krpez Slezak-kal felálló szerb női kézilabda-válogatott, Hollandia A, Hollandia B és Románia együtteseit megelőzve nyert felkészülési tornát. Jobbszélsőnk 24 találatot szerzett a három mérkőzésen. A spanyol válogatott és Mireya González Álvarez Németország legjobbjaival vívott két felkészülési mérkőzést, melynek mérlege egy győzelem és egy vereség. A két találkozón jobbátlövőnk hat gólt szerzett. Gratulálunk!
 
Pest megye junior csapatunk a hétvégén szoros mérkőzésen maradt alul a Budaörs együttese ellen. U11-es lányaink a Pilisvörösvári KSK és a Budaörs csapatai ellen is győzelemmel folytatták a bajnokság küzdelmeit. Országos serdülő bajnokságban szereplő együttesünk a Batthyány Tornacsarnokban szenvedett vereséget a DKKA II-től. Budapest I. osztályban szereplő csapatunk két góllal bizonyult jobbnak a Gödöllői KC-nál. Gratulálunk a győzelmekhez!
 
A elmúlt hét ÉRD eredményei
 
2016. október 8., szombat
 
U11 Kovács L. régió C csoport | ÉRD - Budaörs 14:11 (8:3)
U11 Kovács L. régió C csoport | Pilisvörösvári KSK - ÉRD 0:29 (0:11)
 
Pest megyei női junior | Budaörs - ÉRD 24:23 (12:13)
 
2016. október 9., vasárnap
 
Kisiskolás bajnokság U9 | Aranyszarvas SE - ÉRD 24:2 (8:1)
Kisiskolás bajnokság U9 | Vecsés SE - ÉRD 7:9 (4:5)
 
OSB leány | ÉRD 2 - DKKA II 16:19 (9:11)
 
Budapest Női felnőtt | ÉRD II - Gödöllői KC 23:21 (10:13)
 
HAJRÁ ÉRD!
 
 

Támogatóink

Médiapartnereink