Pest megye felnőtt csapatunk ezüstéremmel zárta a bajnokságot

Szombaton Bugyin került megrendezésre a VI. Final24. Az eseményen Pest megye felnőtt együttesünk is érdekelt volt, hiszen a bajnokság folyamán 100%-os mérleggel a döntőig menetelt ifjúsági csapataink tagjaiból álló alakulatunk.

A Pest megye felnőtt bajnokság "A" csoportját veretlenül nyerték meg lányaink, majd remekül vették a negyeddöntő és az elődöntő akadályait is. A döntőben a Kántor Anikó SE volt az ellenfelünk, akik egy góllal jobbnak bizonyultak, így ezüstéremmel a nyakukban búcsúztatták a szezont utánpótlás játékosaink. Az ezüstérem mellett Márczy Tekla egyéni elismerésben is részesült, 20 mérkőzésen 207-szer talált az ellenfelek hálójába, így Ő lett a bajnokság gólkirálynője. 

A csapat tagjai: Ágston Nóra, Apáti Zsófia, Brunecker Flóra, Czirják Orsolya, Domokos Dalma, Doszpoth Zsuzsanna, Kincses Janka, Király Hajnalka, Király Réka, Kóka Mariann, Krenner Fanni, Landi Gabriella, Márczy Tekla, Merő Dóra, Moncz Nikolett, Nagy Nikolett, Ökrös Alexandra, Szalóczy Emma, Székely Ágnes, Urbányi Sára

Edző: Oláhné Balog Tünde

Gratulálunk az ezüstéremhez, hajrá ÉRD!

 

Támogatóink

Médiapartnereink