Nyolcpontos szomszédvárak csatája

Szombaton kora délután Székesfehérvárra utazunk, ahol több nagy csatát játszottak már a felek. Újra főszerepet kaphat a jó védekezés és kapusteljesítmény.
Női kézilabda NBI Alapszakasz - 7. forduló
Fehérvár KC – ÉRD
Időpont: 2013. október 5. szombat 17:00
Helyszín: Köfém Sportcsarnok (8000 Székesfehérvár, Verseci út 1-15.)
Játékvezetők: Horváth Péter, Marton Balázs
Az ifjúsági találkozó 13 órakor, a junior mérkőzés 15 órakor kezdődik!
Legutóbb 2012 márciusában, azaz több, mint másfél éve sikerült nyerni Székesfehérváron. Akkor a 25-26-os végeredmény, amit többek között nyolc Kovács Anna gólnak köszönhetően értünk el, az ÉRD történetének első bajnoki elődöntőbe jutását eredményezte.
Csapatunk az előző idényben is a legjobb négy között, a harmadik helyen végzett a bajnokságban, míg a Fehérvár KC a középházi rájátszásban szerepelt. Ennek ellenére, a Győri Audi ETO KC mellett az FKC volt az egyetlen csapat, amely oda-vissza legyőzte az alapszakaszban csapatunkat. Az örökmérlegben így három érdi győzelem melett, egy döntetlen és két fehérvári siker.
Az idei a csapat történetének legjobb idénykezdete, négy sikerrel rajtoltunk. Hazai pályán magabiztosan győztük le az újoncot, nyertünk Siófokon, tízgólos különbséggel vertük a Vácot, és győzni tudtunk Debrecenben. A Ferencváros ellen kijózanító vereségbe futottunk, ami mindenképpen további munkára kell ösztönözze a csapatot.
Hasonlóan jól kezdett a Fehérvár KC, a Siófokot és az Egert ők is kipipálták, valamint legyőzték a Békéscsabát hazai pályán, az MTK-t idegenben. A csapat neve mellett két vereség áll, az egyiket a Győrben szenvedték el, emellett a Köfémben kaptak ki 18-26-ra a Dunaújvárostól.
A hét ÉRD mérkőzései
2013. október 3. csütörtök17:00 OSB Leány E  | Arany János Általános Iskola   Dunaújvárosi KA II  – ÉRD 26:23 (13:9)
2013. október 5. szombat
13:00 NBI Ifjúsági | Köfém SportcsarnokFehérvár KC – ÉRD
15:00 NBI Junior | Köfém SportcsarnokFehérvár KC – ÉRD
17:00 NBI Felnőtt | Köfém SportcsarnokFehérvár KC – ÉRD
2013. október 6. vasárnap15:45 Budapesti - Női I. osztály | Emszt Kálmánné SportcsarnokKőbánya SC – Érdi VSE II.
HAJRÁ ÉRD!

Támogatóink

Médiapartnereink