Nem tudtuk itthon tartani a két pontot a Siófok ellen

Ifjúsági I. osztályú lányaink a Siófok KC korosztályos csapatát fogadták az ÉRD Arénában szombaton, a bajnokság 11. fordulójában. A találkozó 30:38-as siófoki győzelemmel zárult.

A mérkőzés első gólját a vendégek szerezték, melyre Krenner Fanni válaszolt, majd Márczy Tekla hét perc alatt hatszor volt eredményes (7:4). Ellenfelünk gyorsan felzárkózott, és ezután fej-fej mellett haladtak a csapatok. A 12. percben Doszpoth Zsuzsanna büntetőt hárított, majd ismét Krenner Fanni talált a siófoki kapuba. A félidő vége előtt Domokos Dalma is megszerezte első gólját, Márczy Tekla pedig két büntetőt értékesített (11:12). A 27. percben Czirják Orsolya találatával egyenlítettünk, de ellenfelünk három gyors góllal visszavette a vezetést. A félidőt Márczy Tekla találata zárta, így a szünetre 13:15-ös eredménnyel vonulhattak a csapatok.

A második játékrész három vendég góllal indult, melyekre Domokos Dalma és Apáti Zsófia válaszolt (15:19).  A 39. percre Domokos Dalma még kétszer, Ágoston Nóra és Márczy Tekla pedig egyszer-egyszer lőtt az ellenfél kapujába (19:22). A folytatásban a vendégek zsinórban négyszer voltak eredményesek, így hétgólos előnyre tettek szert. A félidő második felében közelebb zárkóztunk, de minden találatunkra volt válasza a Balaton-partiaknak. Márczy Tekla hétméteresből és akcióból is többször betalált, Domokos Dalma triplázott, és Esősi Laura is feliratkozott a góllövők listájára (27:33). Az utolsó öt percben Ágoston Nóra háromszor is eredményes volt, azonban a kialakult nyolcgólos hátrányunkból már nem tudtunk lefaragni, így 30:38-as végeredménnyel zárult a találkozó.

Edzői szemmel: ”Jól kezdtük a mérkőzést, de az ellenfél időkérése után védekezésben elmaradtak az ütközések, támadásban pedig ziccereket hibáztunk. Sajnos meghatározó játékosaink hiányoztak a héten, és a kevés edzés az erőnléti állapotukon és a játékunkon is meglátszott. A szünet után még inkább szétestünk védekezésben, nem tudtunk lépést tartani az ellenféllel. Szomorú, de megérdemelten nyert a Siófok.” – Oláhné Balog Tünde

 

Női Ifjúsági I. osztály - Nyugat 11. forduló
Időpont: 
2018. február 3. 15:30

30

(13)

Kiállítás: 10 perc

7 méteres 4/4

Vezetőedző

ÉRD
2
1
7
14 (4)
4
1
1
Siófok KC
6 (1)
4
9 (5)
4
2
3
4
4
2

38

(15)

Kiállítás: 4 perc

7 méteres 7/6

Vezetőedző

Helyszín: 
ÉRD Aréna
Játékvezetők: Bugyi Tamás, Nász Péter

Támogatóink

Médiapartnereink