Nem bírt a Győrrel ifjúsági I. osztályú csapatunk

A Győri Audi ETO KC II. csapatát fogadta ifjúsági I. osztályú csapatunk az ÉRD Arénában a bajnokság 13. fordulójában. Az első félidőben kialakult nagy különbséget a második játékrészben mutatott jó játékkal sem sikerült ledolgozni, így 34:45-ös vendég győzelemmel zárult a találkozó.

Rosszul indult a mérkőzés ifi lányainknak, hiszen az első három minutumban négyszer is betalált ellenfelük. Első gólunkat Krenner Fanni szerezte a 6. percben, majd Domokos Dalma lőtt a vendégek kapujába (2:6). Újabb három perc alatt újabb négy győri találat született, melyekre ismét Krenner Fanni válaszolt, de a félidő derekára 3:15 volt az állás. A játékrész utolsó harmadára fordulva Czirják Orsolya, Márczy Tekla és Ágoston Nóra is megszerezték első találataikat a mérkőzésen (6:21). A félidő hajrájában zsinórban ötször vettük be a vendégek kapuját Domokos Dalma és Márczy Tekla révén, így a szünetre 13:26-os eredménnyel vonulhattak a csapatok.

A fordulás után két győri gólra Domokos Dalma kettő, Apáti Zsófia pedig egy góllal felelt, majd Krenner Fanni talált be ismét, Márczy Tekla pedig a büntetővonalról és akcióból is eredményes volt (19:32). A Rába-partiak újabb találataira Ágoston Nóra, Krenner Fanni, Zimek Krisztina és Czirják Orsolya válaszolt negyed órával a mérkőzés vége előtt. Zimek Krisztina zsinórban kétszer vette be a vendég kaput, majd Moncz Nikolett is megszerezte első találatát a találkozón (26:42). A mérkőzés utolsó tíz percében mindössze öt gólt kapott csapatunk, ezzel szemben mi nyolcszor voltunk eredményesek Ágoston Nóra, Márczy Tekla, Domokos Dalma, Moncz Nikolett és Krenner Fanni révén, de a tetemes hátrányt már nem tudtuk ledolgozni, így 34:45-ös végeredménnyel zárult a találkozó.

Edzői szemmel: "Nem tudom mi játszódott le az első 20 percben a fejekben, de számomra rémálomnak tűnt. A héten gyakoroltaknak nyomát sem tudtam felfedezni sem támadásban, sem védekezésben. Majd egy varázsütésre elkezdtünk kézilabdázni! Egyre jobban összeállt a védekezés, a kapuból is jött a segítség, ennek hatásaként gyors gólokkal, szépen szervezett akciókkal csökkent a különbség. Sajnos akkora előnyt adtunk az ellenfelünknek, hogy azt nagyon nehéz lett volna kiegyenlíteni, viszont így is dicséret illeti a csapatot, hogy a félidei 13 gólos hátrányból fel tudott állni, és a végsőkig küzdött." - Oláhné Balog Tünde

 

Női Ifjúsági I. osztály - Nyugat 13. forduló
Időpont: 
2018. február 17. 14:00

34

(13)

Kiállítás: 6 perc

7 méteres 2/2

Vezetőedző

ÉRD
5
3
8
9 (2)
3
3
1
2
1
5
2
4
1
2
5
16 (6)
1
8 (1)

45

(26)

Kiállítás: 14 perc

7 méteres 7/7

Vezetőedző
KUN Attila

Helyszín: 
ÉRD Aréna
Játékvezetők: Kurkó György, Nerhaft Bence

Támogatóink

Médiapartnereink