Mázlista VIP páholy nyereményjáték

Felnőtt csapatunk a klub történetének első KEK negyeddöntő mérkőzését játszhatja a francia Issy Paris csapata ellen február 20-án, szombaton az ÉRD Arénában.
 
Azok között, akik 02.19-én 17:00-ig az ÉRD Aréna jegypénztárában veszik meg jegyüket, csapatkapitányunk, Janurik Kinga kisorsol egy 'Mázlista VIP' páholyt, ahonnan a nyertes és partnere különleges körülmények között nézheti meg a mérkőzést, miután elvégezte a mérkőzés  kezdődobását. Bérlettel rendelkező szurkolóink ugyancsak 02.19-én 17:00-ig a jegypénztárban ingyenesen kiváltott helyjegyükkel vehetnek részt a nyereményjátékban. A díjmentes,- és az online vásárolt jegyek sajnos nem tudnak részt venni a játékban! A nyertes sorszámát rögtön a sorsolás után közzétesszük weboldalunkon, valamint facebook oldalunkon! A nyertesnek február 20-án 10:00-ig kell jelentkeznie a nyereménnyel kapcsolatos információk egyeztetésére!
 
A klub történelmi eseményére még több különlegességgel is készülünk szurkolóinknak, melyről folyamatosan tájékoztatást adunk hivatalos facebook oldalunkon!
 
HAJRÁ ÉRD!
 
 
 
 
 
 

Támogatóink

Médiapartnereink