Levél a szurkolóknak

Kedves szurkolók!

Szeretnénk egy kis tájékoztatást adni a csapat életéről, heti szinten!

A honlapunkon minden nap egy-egy játékosunk egy rövid videóban bemutatta az otthonra kapott edzés anyagot. 
Szeretnénk, ha nemcsak néznétek, hanem mind az utánpótlás játékosok, mind a szurkolók, és - mindenki, akinek van kedve - velünk tartana az otthoni edzésekben!

Ezt az időt felhasználjuk arra is, hogy a taktikai ismereteket elmélyítsük. A játékosok heti 2-3 alkalommal egy videóanyagból különböző szempontok szerinti elemzési feladatot kapnak, amit írásban e-mailen keresztül küldenek  vissza Edinának.

Szerdán tartottunk videó-konferenciát.  Nagyon jó volt egyszerre látni és hallani mindenkit.  A lányok  különböző helyszínekről jelentkeztek be és osztották meg egymással a tapasztalataikat.

Bízik Réka Naszvadon (Szlovákia) csatlakozott egy helyi önkéntes csapathoz, akik segítenek az ottani idős, egyedülálló embereknek, 300 szájmaszkkal segítették a környezetüket.

Szerbiában nagyon komoly helyzetről számolt be Zsilé (Jelena Lavko), hiszen a határok lezárása mellett teljes szigorral kontrollálják a kijárást is.

Kalandos úton tért vissza a spanyolországi válogatott edzőtáborból Alexandra do Nascimento. A budapesti repülőtéren 2 napot várakozott arra, hogy végül sikeresen haza juthasson Érdre. Már túl van az önként vállalt 14 napos karantén időszakon, szerencsére vele és férjével minden rendben van.

Julie Franciaországban tartózkodik a családjával.  Keményen végzi az edzéseket, mellette további meglepetésekkel is készül!

Tóth Gabi Győrben van , ahogy Szabó Lala Tárnokon, Simon Armi pedig Szegeden családi körben készül a folytatásra.

A Schatzl Nati szűk családi körben ünnepelte a 20. születésnapját. Testvérével Nadával csatlakoztak a helyi ételkihordó akcióhoz.

Dr. Gávai Szonja az edzések melletti munkáját (ügyvédbojtár)többnyire home office-ban végzi. Heti egy alkalommal - munkatársaival váltásban - jár be a munkahelyére.mun A közlekedést izgalmas rollerezéssel teszi sportossá Budapesten.

Marketa Jerabkova Csehországban van, ő szintén nem tudott visszajönni a határzárak miatt, de szorgalmasan végzi a kiadott feladatokat.

Jovana Kovacevic a debreceni mérkőzés után kapott rövid pihenőt és elutazott Abu Dhabiba a vőlegényéhez, aki ott kézilabdázik. A járvány oda is elért, igy Jovi is ott ragadt. Jól van, nagyon várja a folytatást.  Hiányzik neki a versengés, a mérkőzések hangulata, de reméli, hogy hamarosan visszatérhet Érdre, és újra folytatódnak az edzések az Arénában.

Kiss Niki, Janurik Kinga, Termány Rita, Kisfaludy Anett és a  fiatalok, Király Réka, Landi Gabi érdi otthonaikban készülnek szorgalmasan és professzionálisan a folytatásra.

Krpinek külön személyi edzője van, kislányuk Timea személyében, aki kellően gondoskodik a család napi teendőiről.

A megbeszélés végén a csapat tagjai egyetértettek és megállapodtak abban, hogy  a nehéz időszakban egy jótékonysági akció keretében az érdi Fészek Gyermekvédő Egyesületet fogják  támogatni. Játékosaink és a szakmai stáb húsvéti meglepetés ajándékokat visznek az ott élő gyerekeknek, természetesen figyelve az előírások felelősségteljes betartására.

A következő alkalommal erről az akcióról is részletesen beszámolunk!

Addig is mindenkit kérünk arra, hogy vigyázzon magára és a többiekre! 

Figyeljünk a környezetünkben lévő, segítségre szoruló embertársainkra.

 

Egy csapat, egy szív!

Hajrá ÉRD!

Rácz Marianne
sportigazgató

 

KÉPEK ITT

Támogatóink

Médiapartnereink