Küzdelmes mérkőzésen szenvedtek ifi lányaink egygólos vereséget

A Bajnok DSE Nemesvámos korosztályos együttesét fogadta ifjúsági I. osztályú csapatunk szerdán az ÉRD Arénában. A bajnokság 16. fordulójában a végletekig kiélezett mérkőzésen az utolsó percben szerzett góllal nyertek a vendégek.

Márczy Tekla duplájával indult a találkozó, majd Ágoston Nóra is bevette az ellenfél kapuját (3:2). A folytatásban jobbszélsőnk, Domokos Dalma háromszor akcióból és egyszer büntetőből is eredményes volt (8:7). A nemesvámosi csapat négy gyors találattal átvette a vezetést, de Ágoston Nóra és Márczy Tekla révén 11:14-re zárkóztunk. Az első játékrész vége előtt Apáti Zsófia egymás után kétszer lőtt az ellenfél kapujába, így 13:15-ös félidei eredménnyel vonulhattak szünetre a csapatok.

Jól indult a második félidő, Domokos Dalma, Márczy Tekla és Krenner Fanni találataival visszavettük a vezetést (16:15). A következő percekben ellenfelünk zsinórban ötször tudta bevenni a kapunkat, de Apáti Zsófia, Márczy Tekla és Domokos Dalma góljaival tartottuk a lépést a Bajnok DSE-vel (20:22). A hajrára fej-fej mellett érkeztek a csapatok, érdi oldalról Márczy Tekla és Apáti Zsófia válaszoltak a vendég találatokra (25:26). Az utolsó percben Ágoston Nóra góljával kiegyenlítettünk, de a lefújás előtt betalált a vendég csapat, így 26:27-re megnyerték a találkozót.

Edzői szemmel: "Nagyon szerettünk volna pontot szerezni a hazai mérkőzésen. Küzdésben nem volt hiány, de nem tudtunk kiegyensúlyozott, jó teljesítményt nyújtani. Annyira felőrölte játékosaink energiáját a küzdelem, hogy a végjátékra már egyáltalán nem maradt erő az összpontosításra." – Oláhné Balog Tünde

 

Női Ifjúsági I. osztály - Nyugat 16. forduló
Időpont: 
2018. március 7. 18:45

26

(13)

Kiállítás: 14 perc

7 méteres 5/5

Vezetőedző

ÉRD
1
7 (1)
11 (4)
3
4
Bajnok DSE Nemesvámos
15 (7)
2
2
4
3
1

27

(15)

Kiállítás: 4 perc

7 méteres 7/7

Vezetőedző
BENKE Péter

Helyszín: 
ÉRD Aréna
Játékvezetők: Gyimesi Zsolt, Tóth László

Támogatóink

Médiapartnereink