Közös évzárón búcsúztattuk a szezont

A hagyományainkhoz híven felnőtt és utánpótlás együtteseink szurkolóinkkal együtt ünnepélyes évzáróval búcsúztatták a 2016/17-es évadot az ÉRD Arénában. Klubunk elbúcsúzott kapuslegendánktól, Gridnyeva Szvetlanától, aki hat szezont töltött csapatunknál, és írt történelmet védéseivel.

Az ünnepélyes évzárót Tekauer Norbert, klubunk elnöke nyitotta meg, köszöntötte a megjelent játékosokat, szurkolókat és röviden összefoglalta a szezon eseményeit, majd átadta a szót T. Mészáros Andrásnak, Érd MJV polgármesterének. A Polgármester Úr gratulált a csapatnak az elért eredményekhez, és elmondta, hogy a város továbbra is támogatja klubot. Ezt követően Tekauer Norbert köszönte meg partnereinknek a támogatásukat, melyet ebben a szezonban nyújtottak, hozzájárulva ahhoz, hogy a csapat ismét eredményes évet zárjon.

A folytatásban klubunk elnöke utánpótlás együtteseinket szólította korosztályok szerint, akiknek T. Mészáros András és felnőtt csapatunk játékosai egyenként adták át a szezon emlékére készített pólókat ifjú játékosainknak és edzőinknek. A Suli Kézilabda Utánpótlás Programban dolgozó edzőinknek, a hazai mérkőzéseinken segítő önkénteseknek, az ÉRD Aréna munkatársainak, valamint a csapat stábjának egész éves munkáját is megköszönte a klubvezetés. 

A 2016/17-es szezon emlékeit felidéző kisfilm után vezetőedzőnk, Szabó Edina tartott rövid évértékelőt, és megköszönte a csapatnak, a stábnak, és a szurkolóknak a közös munkát. Végül Tekauer Norbert búcsúztatta el az aktív pályafutását befejező Gridnyeva Szvetlanát, aki összesen 198 mérkőzésen lépett pályára érdi színekben, és összesen 225 büntetőt védett ki. A hivatalos programot követően a szurkolók és gyerekek együtt fényképezkedtek kedvenc játékosaikkal, és természetesen nem maradtak el az autogramkérések sem.  

ÉRD 2016/2017-es eredményei

U8

Kisiskolás Országos Bajnokság U8 Kovács László régió 11. hely

U9

Kisiskolás Országos Bajnokság U9 Kovács László régió 7. hely

U10

Kisiskolás Országos Bajnokság U10 Kovács László régió 4. hely

U11

Gyerekbajnokság U11 Országos elődöntő 13. hely

U13

Gyerekbajnokság U13 Kovács László régió 1. hely - Régióbajnok

Gyerekbajnokság U13Kovács László régió 5. hely (Középsőház)

Serdülő

Kiemelt Serdülő bajnokság 24. hely

Országos Serdülő bajnokság 8. hely

Ifjúsági

NB I ifjúsági 10. hely

Junior

NB I junior 9. hely

Pest megye junior bajnokság 15. hely

Bp. I. Felnőtt

Budapesti Női I. osztály 4. hely 

Felnőtt

NB I felnőtt 3. hely

Magyar Kupa negyeddöntő

EHF-Kupa csoportkör

Gratulálunk az elért eredményekhez! HAJRÁ ÉRD!

Támogatóink

Médiapartnereink