Korosztályos csapataink örülhettek

Szerdán hazai pályán már folytatódnak is a bajnokság küzdelmei. Szombaton Székesfehérváron, az ifjúsági és junior csapatunk is győzött.
Egyaránt harmadik sikerét könyvelhette el az NBI alapszakaszában két korosztályos csapatunk. Oláhné Balog Tünde együttese, az ifjúsági csapat ezzel hetedik a tabellán. A juniorok Putzlocher Németh Helga vezetésével szintén hat pontot gyűjtöttek hat forduló alatt. Ebben a korosztályban sűrűbb a középmezőny, és az elmaradt mérkőzéssel kilencedik jelenleg az ÉRD. A bajnoki elődöntőt érő negyedik hely viszont, csupán két pontra van a lányoktól.
A felnőtt csapat maradt nyolcpontos, ezzel visszacsúszott a bajnoki tabellán. Legeredményesebb góllövőnk Kovács Anna, aki mérkőzésenkénti átlag ötgólos teljesítményt tudhat magáénak.
ÉRD NBI góllövőlista
Magyarázat: J - Játszott mérkőzés D - Dobott gól O - Otthon I - Idegenben R - Rájátszásban 2P - Kétperces büntetés
Csütörtökön játszott idegenben serdülő csapatunk, a második félidőt megnyerve szoros vereséget szenvedett az ÉRD, a fiatalok első sikerére még várni kell.
Játékosként is nyert csapatával Oláhné Balog Tünde, ezzel négy fordulót követően továbbra is hibátlan, listavezető az Érdi VSE II a Budapesti - Női I. osztályú bajnokságban.
Az elmúlt hét ÉRD mérkőzései
2013. október 3. csütörtök
OSB Leány E  | Dunaújvárosi KA II  – ÉRD 26:23 (13:9)
2013. október 5. szombat
NBI Ifjúsági | Fehérvár KC – ÉRD 28:29 (9:13)
NBI Junior | Fehérvár KC – ÉRD 23:26 (15:15)
NBI Felnőtt | Fehérvár KC – ÉRD 31:28 (15:13)
2013. október 6. vasárnap
Budapesti - Női I. osztály |  Kőbánya SC – Érdi VSE II. 16:19 (10:11)
Minden mérkőzés részletes jegyzőkönyve megtalálható a Mérkőzések/Eredmények menüpont alatt.
HAJRÁ ÉRD!

Támogatóink

Médiapartnereink