Julie Foggea meghosszabbította a szerződését!

Örömmel jelentjük be, hogy Julie Foggea az érdi kézilabdás közösség népszerű kedvence, aláírta szerződését a következő szezonra. A 29 éves kiváló francia hálóőr 2017-ben érkezett Érdre és gyorsan beilleszkedett a csapatunkba. Teljesítményével és hozzáállásával kivívta a szakmai stáb teljes bizalmát, így gyorsan megszületett a megállapodás a közös munka folytatásáról.



Julie FOGGEA: Nagyon örülök, hogy folytathatom az érdi kalandot. Nagyon jól érzem itt magam. Stabil és nagyon versenyképes csapatunk van, amely képes magas célok elérésére. Teljesítményemmel és eltökéltségemmel továbbra is szeretném magas színvonalon képviselni a klub színeit. Szívből köszönetet mondok köszönetet minden szurkolónak, akik egész szezonban erőt és szeretetett közvetítenek felénk!

Rácz Marianne, Sportigazgató: kapusedzőjeként külön örülök a hírnek. Julie kiváló képességű és folyamatosan tanulni vágyó, nyitott játékos, szeretek vele dolgozni! Kiváló sportteljesítménye és magas szintű edzésmunkája mellett pozitív személyiség, aki rendszeresen aktív szerepet vállal a klub közösségi életében!


Egy csapat, egy SZÍV!
HAJRÁ ÉRD!


Kövessetek bennünket a facebook oldalunkon is!

Támogatóink

Médiapartnereink