Ifjúsági vereség Győrben

Ifjúsági I. osztályú lányaink vasárnap a Győri Audi ETO KC II csapata ellen léptek pályára az Audi Arénában. A félidei szoros eredmény ellenére a mérkőzés végén a győri lányok örülhettek a győzelemnek.

A találkozó hazai gólokkal indult, melyekre Domokos Dalma, Czirják Orsolya és Reizinger Sára válaszolt (3:3). A folytatásban fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd a 12. percre 8:6-ra módosult az eredmény, hiszen győri oldalon Farkas Johanna büntetőből és akcióból is betalált. Az első negyedóra végére átvettük a vezetést, zsinórban ötször is eredményesek voltunk: Domokos Dalma, Reizinger Sára, Márczy Tekla és Illés Virág is a kapuba talált négy perc leforgása alatt. Az első félidő végére a győriek felzárkóztak, majd lányaink közül Krenner Fanni is feliratkozott a góllövők listájára. Az első játékrész utolsó gólját a házigazdák szerezték, ezzel beállítva a 19:18-as félidei eredményt.

A második játékrészt is a zöld-fehérek kezdték jobban, a 37. percre háromgólos előnyt tudtak kialakítani. A mieink közül Márczy Tekla büntetőből és akcióból is eredményes volt, valamint Illés Virág és Reizinger Sára is a kapuba talált, azonban nem tudtunk két gólnál feljebb zárkózni (28:26). A mérkőzés 44. percében zsinórban négy győri játékos is bevette kapunkat, így 32:26 állt az eredményjelzőn. Az érdi gólcsendet Márczy Tekla törte meg, aki ismét akcióból volt eredményes, majd a büntetővonalról sem hibázott. A találkozó utolsó gólját szintén a győriek jegyezték, ezzel kialakítva a 37:30-as végeredményt.

Edzői szemmel: „Fej-fej mellett kezdtük a mérkőzést, az első félidő közepén még vezettünk is. A fáradtság jelei megmutatkoztak az utolsó 10 percben, pontatlan átadások, indítások, befejezések jellemezték játékunkat. Szomorú, hogy nem tudunk érzelemmentesen, hideg fejjel kézilabdázni. Remélem a jövő héten már pontokban is megmutatkozik, hogy tudunk kevés hibával, jól is játszani.” – Oláhné Balog Tünde

Ifjúsági I. osztályú csapatunk legközelebb szeptember 23.-án, a Swietelsky-Szombathely otthonában lép pályára. Hajrá lányok, hajrá ÉRD!

 

Női Ifjúsági I. osztály - Nyugat 2. forduló
Időpont: 
2017. szeptember 17. 16:00

37

(19)

Kiállítás: 10 perc

7 méteres 13/12

Vezetőedző
KUN Attila

3
2
7
1
3
2
19 (12)
ÉRD
1
2
7
6 (1)
10 (3)
4

30

(18)

Kiállítás: 10 perc

7 méteres 5/4

Vezetőedző

Helyszín: 
Audi Aréna Győr
Játékvezetők: Ritter András, Zámbó Tibor

Támogatóink

Médiapartnereink