Ifjúsági pontszerzés a NEKA II ellen

Vasárnap hazai pályán fogadtuk a NEKA II csapatát az ifjúsági I. osztályú bajnokság 20. fordulójában. A tabella 4. helyén álló vendégek ellen végül nagy csatában 26:26-os döntetlent sikerült elérnie ifjúsági csapatunknak.

Nem kezdtük jól a mérkőzést, hiszen a hatodik percben 6:2-re vezetett ellenfelünk. Domokos Dalma találatai után Márczy Tekla is duplázott, majd a félidő felére Domokos Dalma, Czirják Orsolya, Márczy Tekla és Krenner Fanni zsinórban lőtt góljaival felzárkóztunk (8:8). Ettől kezdve a játékrész végéig fej-fej mellett haladtak a csapatok. Czirják Orsolya és Domokos Dalma akcióból szereztek újabb találatokat, Márczy Tekla pedig büntetőből is bevette a vendégek kapuját, így 15:16-os félidei eredménnyel vonulhattak szünetre a csapatok.

Domokos Dalma találatával indult a második félidő, majd Krenner Fanni, Moncz Nikolett, Márczy Tekla és Domokos Dalma révén egymás után ötször voltunk eredményesek, így a 39. percre átvettük a vezetést (21:17). A 42. percben Márczy Tekla újabb büntetőt értékesített, azonban a NEKA felzárkózott, és az 56. percre újból átvette a vezetést (24:25).  Az utolsó percekben Ágoston Nóra szerzett egyenlítő gólt, de az 59. percben a vendégek ismét el tudtak lépni egy találattal. A 60. minutumban Márczy Tekla talált be az ellenfél kapujába, így 26:26-os döntetlennel zárult a mérkőzés.

Edzői szemmel: „Kissé megilletődötten kezdtük a mérkőzést, pedig kértem a lányoktól, hogy próbáljanak meg mindenféle eredménykényszer nélkül, önfeledten játszani. Örültem, hogy hamar magára talált a csapat, így sikerült gólora váltani a támadásainkat. A szoros első félidő után egyre szervezettebb játékkal, néhány gólos előnyre tudtunk szert tenni a második félidőben, amit sajnos a létszámhátrányok, illetve a fáradtság és a pontatlanságok miatt a mérkőzés végére elveszítettünk. Egy értékes pontot viszont sikerült megmentenünk, igazi csapatmunka volt! Mindenkinek része volt a pontszerzésben, gratulálok a lányaimnak!” – Oláhné Balog Tünde

 

Női Ifjúsági I. osztály - Nyugat 20. forduló
Időpont: 
2018. április 22. 11:00

26

(15)

Kiállítás: 8 perc

7 méteres 2/2

Vezetőedző

ÉRD
3
2
7
12 (2)
1
1
2
3
5 (1)
1
2
4
4
2
2
1

26

(16)

Kiállítás: 6 perc

7 méteres 1/1

Vezetőedző
KISS Szilárd

Helyszín: 
ÉRD Aréna
Játékvezetők: Bodó Zsuzsanna, Gál Zsuzsanna

Támogatóink

Médiapartnereink