Ifjúsági csapatunk hazahozta a két pontot Szombathelyről

Ifjúsági I. osztályú csapatunk a bajnokság 3. fordulójában a Swietelsky-Szombathely KKA ellen lépett pályára. A végig kiélezett mérkőzésen a félidőben még 13:13-as döntetlenre álltak a csapatok, a találkozó végén viszont az érdi lányok örülhettek a győzelemnek.

Jól kezdték utánpótlás lányaink a mérkőzést, a 6. percben 1:5 volt az állás Reizinger Sára, Czirják Orsolya, Márczy Tekla, Domokos Dalma és Ágoston Nóra találataival. Azonban a félidő derekára felzárkóztak a szombathelyiek, majd a játékrész végéig gólra góllal válaszoltak a csapatok, így 13:13-as döntetlennel vonultak a szünetre.

A második harminc perc is Reizinger Sára góljával indult, majd a hazaiak találataira Domokos Dalma felelt zsinórban háromszor. Két-három gólnál egyik csapat sem tudott jobban ellépni a másiktól. Lányaink közül Reizinger Sára, Czirják Orsolya és Domokos Dalma találataival léptünk előrébb, és Krenner Fanni, illetve Székely Ágnes is feliratkozott a góllövők listájára. A találkozó 25. percében kétgólos hátrányba kerültünk, azonban Márczy Tekla négy egymást követő találatával megfordította az eredményt. A meccs utolsó percében lányaink közül Ágoston Nóra talált a hálóba a 30:31-es eredménnyel záruló találkozón. A mérkőzésen hét játékosunk is a kapuba talált, csapatunk legeredményesebbje a tíz gólt szerző Márczy Tekla volt.

Edzői szemmel: „ A hosszú  utazás nem látszott a mérkőzés kezdetén, megleptük az ellenfelünket, hiszen gyors gólokkal hamar 1:5 volt a javunkra. Ezután nem tudom mi történt a csapattal, akadozott a játékunk, és kapkodás jellemezte a megoldásainkat. Többször vezettünk két góllal, de tartós előnyre nem tudtunk szert tenni. Szerencsére 1 góllal nyerni tudtunk, így örülhetünk, hogy nem hiába utaztunk ilyen messzire.„ – Oláhné Balog Tünde

Gratulálunk a győzelemhez, hajrá ÉRD!

 

Női Ifjúsági I. osztály - Nyugat 3. forduló
Időpont: 
2017. szeptember 23. 14:00

30

(13)

Kiállítás: 6 perc

7 méteres 7/7

Vezetőedző
JÓZSA Krisztián

2
2
10 (7)
1
1
3
3
4
4
ÉRD
1
4
7 (4)
6 (1)
10 (1)
2
1

31

(13)

Kiállítás: 8 perc

7 méteres 7/6

Vezetőedző

Helyszín: 
Szombathelyi Egyetemi Sportcsarnok
Hír: 
Ifjúsági csapatunk hazahozta a két pontot Szombathelyről
Játékvezetők: Gilitsch Gergő, Lebár Bence

Támogatóink

Médiapartnereink