Győrben kezdtük az idei rájátszást

A felnőtt csapat közel egy hónapos kihagyást követően játszott újra tétmérkőzést. Szerdán hazai pályán folytatjuk az elődöntős párharcot. 
 
Az első félidő jelentős időszakában egyenlő partnerei voltunk a bajnoki címvédőnek. A mérkőzés első tíz percében még vezetésnek is örülhettek az érdi szurkolók. A válogatott újonc Schatzl Nadine érdi színekben először lőtt büntetőket, mindkét győri kapussal szemben magabiztos kézzel értékesítette a hétmétereseket, csupán hatodik próbálkozása maradt ki. Mezőnyben Kovács Anna volt a legeredményesebb, hat találatot szezett jobbátlövőnk a tizenöt érdi akciógólból. 
 
ÉRD NBI góllövőlista
Magyarázat: J - Játszott mérkőzés D - Dobott gól O - Otthon I - Idegenben R - Rájátszás 2P - Kétperces büntetés
ÉRD Góllövőlista 0411 
 
Az elmúlt hetekben bravúrok sorát hajtotta végre serdülő csapatunk, amely a rájátszásban több komoly riválisát is idegenben győzte le. A lányok veretlenül várták a Szigetszentmiklós elleni találkozót, és őket is legyőzték hazai pályán, tíz góllal diadalmaskodtak szerda délután.
 
 
 
A elmúlt hét eredményei
 
2014. április 9. Szerda
OSB rájátszás 5-9. helyért | ÉRD - Szigetszentmiklósi NKSE 27:17 (12:7)
 
NBI Elődöntő 1. mérkőzés | Győri Audi ETO KC - ÉRD 35:21 (15:12)
 
 
2014. április 13. Vasárnap
Bp. I. Női felnőtt | Érdi VSE II. - KRSE 23:22 (14:11)
 
 
 
HAJRÁ ÉRD!
 
 
Újabb mérkőzést nyertünk az NBI-ben, tovább javítva szezonbeli mérlegünket. Ifjúsági csapatunk győzött, a serdülők izgalmas döntetlent játszottak.
Az ÉRD NBI-es történetének legeredményesebb időszaka a mostani, kilencedik tétmérkőzésünket nyertük zsinórban. NBI-es mérlegünk 10 győzelem mellett csupán négy vereség, 20 szerzett pontunkkal negyedik helyen állunk. A hétvégi találkozón hazai pályán, tizenhat gólon tartottuk az ellenfelet, így öt góllal sikerült legyőzni a Veszprém csapatát. Klivinyi Kinga gólerős januári játékával egyre közelebb ér a házi góllövőlistán vezető Alja Koren, Kovács Anna pároshoz.
ÉRD NBI góllövőlista
Magyarázat: J - Játszott mérkőzés D - Dobott gól O - Otthon I - Idegenben 2P - Kétperces büntetés
NBI-es ifjúsági csapatunk hetedik a tabellán, fontos mérkőzést nyertünk, hiszen a forduló előtt azonos pontszámmal álltunk a Veszprémmel. Ez a korosztály nagy lépést tett a középházi rájátszásért vívott küzdelemben. Junior csapatunk sajnos vereséget szenvedett a bakonyiakkal szemben.
Serdülő csapatunk az OSB-ben játszott hazai pályán csütörtök délután izgalmas találkozót a dunaújvárosi fiatalokkal. A mérkőzés elején előnybe került a vendégcsapat, nagy hajrával sikerült fordítanunk, a vége azonban igazságos pontosztozkodás, mellyel egyik csapat sem volt maradéktalanul elégedett. Így a tabellán nem változott a helyzet, mindkét csapat 15 pontos és továbbra is nyolcadikak vagyunk.
A hét ÉRD eredményei 
2014. január 9. csütörtök
OSB Leány E | ÉRD – Dunaújvárosi KA II 25:25 (12:15)
2014. január 11. szombat
NBI Ifjúsági |  ÉRD – Veszprém Barabás KC 23:21 (13:9)
NBI Junior |  ÉRD – Veszprém Barabás KC 26:40 (11:18)
NBI Felnőtt | ÉRD – Veszprém Barabás Duna Takarék KC 21:16 (11:8)
 
HAJRÁ ÉRD!

Támogatóink

Médiapartnereink