Csarnokavató Zalaszentgróton

A Zalaszentgróti Kézilabda Club csapatunkat hívta meg a felújított sportcsarnok átadó ünnepségére. Lányaink a Hévíz KS és a Zalaszentgróti KC csapatai ellen játszottak egy-egy félidőt a teltházas avatón. 

 

Az ünnepélyes megnyitón Manninger Jenő országgyűlési képviselő, Baracskai József  Zalaszentgrót városának polgármestere, Varga Sándor a Zala Megyei Kézilabda Szövetség elnöke,  Császár József a Zalaszentgróti Kézilabda Club elnöke, és a zalaszentgróti születésű 155-szörös magyar válogatott Tóth Tímea mondták el beszédeiket. A meghívott vendégek között jelen volt Gódorné Nagy Mariann, 269-szeres válogatott kézilabdázó és  Buday Ferenc a Magyar Kézilabda Szövetség szakmai felügyelője is. Az ünnepi beszédek után klubunk elnöke, Tekauer Norbert a csapat tagjai által aláírt bekeretezett mezt ajándékozott Császár Józsefnek, aki örömét kifejezve biztosította a nagyérdeműt, hogy a mez ékes dísze lesz a sportcsarnoknak.
Az első mérkőzésen a helyi U8 és U9-es korosztály kézilabdacsapatai mérkőztek meg, majd a Hévíz KS és Zalaszentgróti KC U13-U14-es együttesei léptek a frissen felújított parkettre. A gyerekek mérkőzései után pályára léptek lányaink, akik a barátságos mérkőzés megkezdése előtt átadták a zalaszentgróti utánpótlás játékosoknak az ajándékba hozott 45 db új labdát az LV Sport jóvoltából. Az esemény záró mérkőzésén a Hévíz KS és a Zalaszentgróti KC felnőtt csapatai ellen léptünk pályára egy-egy félidő erejéig, ahol a helyi csapatot Tóth Tímea  is erősítette a játékban, alkalmi résztvevőként. A csordultig megtelt sportcsarnok közönségének nagyon tetszett a jó hangulatú és látványos megoldásokkal tarkított mérkőzés. Ezúton is köszönjük a meghívást, és sok sikeres mérkőzést kívánunk a szépen felújított csarnokban!
 
 
 

Támogatóink

Médiapartnereink