Csapat évzárók

Karácsony alkalmából NBI-es csapataink tagjai, valamint a stábtagok megajándékozták egymást, az ünnepélyes évzárón.
Előbb délután, az NBI ifjúsági és junior korosztályok játékosai a Centrál Borház ünnepi ebédét követően lepték meg egymást ajándékokkal.
Majd következett az esti ünnepség, a felnőtt csapat, a város vezetősége és az egyesület stábjának részvételével ünnepelt, és búcsúztatta a 2013-as esztendőt. Tekauer Norbert ünnepi nyitó szavait T. Mészáros András köszöntése követte. Mindketten az elmúlt egy év sikereit és legfőbb eredményét, a Városi Sportcsarnok használatba vételét emelték ki. Érd Megyei Jogú Város polgármestere hangsúlyozta, az NBI-ben elért bronzérem bizonyítéka a város támogatásának helyességének, és egyben záloga a közös folytatás szükségességének!
Természetesen nem maradhattak el az egymásnak írt versek, amelyek a meglepetéseket kísértek. Az este ízletes vacsorával folytatódott, amiért köszönet a helyszínt biztosító Irish Dog Pub-nak. Az este további részében családias hangulatban beszélgetett mindenki, a ritka alkalmak egyikét élezve meghitt közös karácsony estét töltött el az ÉRD csapata és stábja.
Ezúton is békés, meghitt boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Támogatóink

Médiapartnereink