Beléptetéssel kapcsolatos információk az FTC-Rail Cargo Hungaria-ÉRD mérkőzésre

A K&H női kézilabda liga 21. fordulójában FTC Rail Cargo Hungaria – ÉRD összecsapásra, 2018.04.21. szombaton 15:00 órai kezdettel kerül sor az Elek Gyula Arénában. Kapunyitás és a beléptetés 13:30-tól.

Szurkolóink beléptetésére az Elek Gyula Aréna Kőbányai út 47/A Oázis kertészet parkolója felöl található kapun kerül sor, a hazai szurkolóktól elkülönítve. A biztonsági szolgálat személyenként és egyesével végzi a beléptetést, mely hosszabb időt vehet igénybe. 

A csarnok területére tiltott és be nem vihető tárgyak:

  • Szeszes ital, kábítószer, valamint olyan tárgyak, amely a sportrendezvény megtartását, továbbá mások személyi- és vagyonbiztonságát veszélyezteti, amelynek birtoklását jogszabály, a sportrendezvényre való bevitelét a szervező megtiltotta, /pl.: szúró-vágóeszköz, lőfegyver és annak utánzata, palackozott- dobozos ital és étel, spray, esernyő, és minden olyan tárgy melynek eldobása sérülést okozhat.

A vendégszektorba 1 darab dobot és a koreográfiához tartozó zászlókat lehet bevinni.  Ezen tárgyak vonatkozásában viszont csak azok engedhetők be, melyek tiltott jelképet, illetve másra nézve sértő megjegyzést nem tartalmaznak, illetve ábrázolnak. Sípot, kereplőt, dudát, kürtöt a csarnok területére biztonsági szempontból nem engednek be a rendezők.

A hatályos jogszabályok értelmében a mérkőzésre csak olyan személy léptethető be, aki nem áll nyilvánvalóan alkohol vagy más bódító hatású szer befolyása alatt, továbbá nem tart magánál olyan eszközt mely a sportrendezvény megtartását vagy mások biztonságát veszélyezteti.

A sportrendezvényről eltávolítható, illetve a beléptetés megtagadható attól a személytől is, aki erőszakosan lép fel a rendezőkkel szemben, illetve a törvényellenes magatartását nem hagyja abba a rendező felszólítására.

A beléptetésétől kezdődően a sportrendezvényen kép és hangfelvételre kerül sor.

Jó szurkolást, jó mérkőzést kívánunk!

Hajrá ÉRD!

Támogatóink

Médiapartnereink