Az újoncot fogadjuk az Arénában

Nem lehet kérdéses az ÉRD hazai győzelme az NB I-be feljutó Heves megyei alakulat ellen, amely a 2018/2019-es szezonban egy győzelmet tud felmutatni. Azt mondjuk pont annak a Békéscsabának az otthonában tudta elérni Debre Viktor csapata, amelynek vendégeként az ÉRD csupán egy döntetlent ért el.

Ezek mellett a korábbi érdit, Bernát Dorinát is foglalkoztató csapat tizenkét vereséget számlál, közülük a legsúlyosabb a Siófok elleni hazai meccs volt, ahol úgy kapott ki az Eszterházy húsz gólos különbséggel, hogy mindössze tizenegy gólt szerzett.

Ennek ellenére nem bízhatják el magukat az érdiek sem, hiszen a szezon kezdetén, az első fordulóban megszenvedtek Egerben, miután csak az utolsó tíz percben tudták felőrölni ellenfelüket, amelyet végül 33–28-ra győztek le.

Azóta viszont az ÉRD alaposan megerősödött, az új játékosok a pályán és azon kívül is sikeresen beilleszkedtek, így a hazai győzelem nem szabad, hogy kérdéses legyen, pláne annak tudatában, hogy a Siófokkal továbbra is tartani kell a lépést.

A február 3-án, vasárnap 18 órakor, az ÉRD Arénában kezdődő mérkőzést Paska Dániel és Vastag Sámuel vezetik, akik kilencedik női NB I-es, összességében tizenhetedik élvonalbeli mérkőzésükön dirigálnak.

K&H női kézilabda liga, 14. forduló
Február 3., 18.00: ÉRD–Eszterházy SC

Támogatóink

Médiapartnereink